- Vurderer å få barn nummer fire

Kjendisparet Ben Affleck og Jennifer Garner elsker livet som foreldre.

FLERE BARN: Ben Affleck ønsker seg flere barn med Jennifer Garner. Paret har døtrene Seraphina og Violet, og i februar kom sønnen Samuel til verden.  Foto: All Over Press
FLERE BARN: Ben Affleck ønsker seg flere barn med Jennifer Garner. Paret har døtrene Seraphina og Violet, og i februar kom sønnen Samuel til verden. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mange kjendispar har den siste tiden valgt å gå hvert til sitt. Tom Cruise og Katie Holmes søkte nylig om skilsmisse, og Johnny Depp og Vanessa Paradis gikk fra hverandre etter 14 år sammen. 

Men for noen par lever kjærligheten i beste velgående. Ben Affleck (39) og Jennifer Garner (40) har levd et lykkelig familieliv siden de giftet seg i 2005. 

Paret har tre barn sammen. I februar ble døtrene Violet (6) og Seraphina (3) storesøstre til lille Samuel.

Nå vurderer Ben og Jennifer, ifølge Us Magazine, om de skal få et barn til. 

- Jen er fornøyd med tre nå som hun også har en gutt. Ben ønsker seg fire, sier en kilde i parets omgangskrets til magasinet.

Nylig feiret paret syv års bryllupsdag. 

- Ekteskapet deres er bunnsolid, forteller kilden.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Feiret 4. juli uten babyen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer