Vurderer å bli mamma igjen

- Er vi like lykkelige når vi kommer hjem fra ferieturen vår, er det ikke umulig, sier Isabella Martinsen.

VURDERER Å BLI MAMMA IGJEN: Isabella Martinsen sier til Dagbladet at hun holder muligheten åpen for at hun kan bli mamma for andre gang i overskuelig fremtid. Foto: Anders Myhren / Seoghør.no
VURDERER Å BLI MAMMA IGJEN: Isabella Martinsen sier til Dagbladet at hun holder muligheten åpen for at hun kan bli mamma for andre gang i overskuelig fremtid. Foto: Anders Myhren / Seoghør.no Vis mer
SEHER.NO: Den tidligere TV 2-værmelderen Isabella Martinsen (31) avslørte tidligere i januar at hun planlegger å dra på en to måneders kjærlighetstur til Mexico med sin nye partner Magnus Due-Tønnesen.

Også Martinsens datter Filipa (6), som hun har med eks-mannen Finn-Erik Rognan, skal være med på turen.

Til dagens utgave av Dagbladet sier Martinsen at det ikke er umulig at hun og Magnus selv kan bli foreldre i løpet av overskuelig fremtid.

- Vi tar et halvår av gangen. Er vi like lykkelige når vi kommer hjem fra ferieturen vår, er det ikke umulig. Men vi har det ikke travelt altså. Det er godt å bare være kjærester også.

Martinsen ble i desember kåret til Norges mest sexy kvinne av bladet Manns lesere. Etter at hun sa opp jobben i TV 2, satser hun blant annet på en karriere som fotograf.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg trodde jeg hadde hjernekreft