Vurderer å bli Bond-pappa

Om sir Sean Connery skulle gjøre comeback på lerrettet, måtte det bli i en rolle han ikke kunne si nei til...

MY NAME IS BOND, DADDY BOND: Det eneste som kan få sir Connery tilbake som skuespiller, er en velskrevet rolle som James Bonds pappa! Foto: All Over Press
MY NAME IS BOND, DADDY BOND: Det eneste som kan få sir Connery tilbake som skuespiller, er en velskrevet rolle som James Bonds pappa! Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Comeback?


SEHER.NO: - Men det skulle koste dem en masse penger, sier sir Sean Connery (76) til nyhetsbyrået Wenn. Ifølge Aftonbladet er rollen som James Bonds pappa det eneste som kan lokke sir Connery ut av pensjonisttilværelsen.


 - Jeg ville aldri gjøre comeback som James Bond, men om rollen er velskrevet ville jeg vurdere å spille faren hans.


Dagens Bond spilles av Daniel Craig (38).


Connery høstet en Oscar for sin innsats i The Untouchables i 1987. Hans siste filmrolle var som eventyreren Allan Quatermain i filmen "The League Of Extraordinary Gentlemen" i 2003. I 2006 annonserte han at han ville trekke seg tilbake som skuespiller. 


Sir Sean Connery var den aller første James Bond. Han hadde rollen som agent 007 i hele seks filmer i perioden fra 1962 - 1971.


LES MER: Hvilken Bond er hottest?


LES OGSÅ: Tidenes mest sexy Bond-babes!


 


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer