<strong>SHAKE:</strong> Michelle Obama danser på scenen til kategorien «tilfeldig dansing» med ungdom fra TV-kanalen Nickelodeon, i forbindelse med et opptak av en episode som førstedamen er med i. Foto: Stella Pictures
SHAKE: Michelle Obama danser på scenen til kategorien «tilfeldig dansing» med ungdom fra TV-kanalen Nickelodeon, i forbindelse med et opptak av en episode som førstedamen er med i. Foto: Stella Pictures Vis mer

Vrikket på sin smekre kropp

Førstedame Michelle Obama har ikke noe imot å vise sine dansekunster på scenen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter å ha tilbrakt noen deilige juledager sammen med familien på Hawaii, er Michelle Obama (47) tilbake igjen for fullt.

Nylig ristet hun løs på scenen i forbindelse med innspilling av en episode til en TV-serie som går på barne-TV-kanalen Nickelodeon.

Fru Obama spiller seg selv i episoden som handler om barn av militærtjenestemenn.

Den populære damen hadde ingen problemer med å danse på scenen sammen med Miranda Cosgrove (18) og Jennette McCurdy (19), som er faste skuespillere for TV-kanalen.

Episoden sendes på amerikanske TV-skjermer 16.januar, dagen før den vakre førstedamens 48-årsdag.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Sofia Vergara reddet døddrukken jente


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer