Vraket Vollvik

"Skaperen"-vinneren Ellen Kathrine Lie kom ikke til enighet med investor og dommer Idar Vollvik.

DUMPET: Idar Vollvik har gjort det skarpt som gründer av mobilselskapet Chess, men det var ikke nok for Ellen Kathrine Lie. Foto: Se og Hør, Erlend Haukeland
DUMPET: Idar Vollvik har gjort det skarpt som gründer av mobilselskapet Chess, men det var ikke nok for Ellen Kathrine Lie. Foto: Se og Hør, Erlend Haukeland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

29 år gamle Lie var den som så ut til å få med seg mest penger fra finalen i gründerprogrammet.

Dommer og investor Idar Vollvik tilbød henne på direkten  å gå inn i selskapet High Tech Security AS med fem millioner kroner, mot en eierandel på 33 prosent.

Etter lange forhandlinger, er det nå klart at de to ikke er kommet til enighet. Lie fortsetter dermed arbeidet med sin multiavlesningsboks uten Vollvik på laget. – Det blir dessverre ingen avtale med Idar Vollvik, sier Ellen Kathrine Lie ifølge TV2.Lie karakteriserer tilbudet fra Idar Vollvik som både smigrende og sjenerøst, og forteller at tonen har vært svært god gjennom hele forhandlingsprosessen. – Idar kom med et fantastisk godt tilbud, og vi har hatt en god dialog hele veien. Han er en veldig fin fyr, sier Lie. Hun forteller at det ikke er kommet inn andre konkrete tilbud, men bekrefter at hun fortsatt er i dialog med andre investorer. – Det har meldt seg noen mulige investorer, som jeg kommer til å ha samtaler med i tiden fremover. Foreløpig er ingenting konkret. Dette er en viktig avgjørelse for meg, som jeg ønsker å bruke tid på, sier Lie. Idar Vollvik tar avgjørelsen til etterretning, og ønsker Ellen Kathrine Lie all mulig hell og lykke i det videre arbeidet med High Tech Security AS. – Jeg har stor tro på Ellen Kathrine, og er glad for at hun har kommet så godt i gang. Om det er jeg eller andre investorer som hjelper henne over oppstartskneiken, er ikke så viktig. Jeg er nokså sikker på at hun kommer til å lykkes stort, sier Vollvik.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer