KORTVARIG LYKKE: Aaron fridde til Helene under finalen av TV-programmet "Ungkaren", men forholdet tok slutt kun fem uker etterpå. Nå er begge lykkelig gift på hver sin kant.
KORTVARIG LYKKE: Aaron fridde til Helene under finalen av TV-programmet "Ungkaren", men forholdet tok slutt kun fem uker etterpå. Nå er begge lykkelig gift på hver sin kant.Vis mer

Vraket «Ungkaren» - nå er hun forlovet

- Vi er glade for å planlegge fremtiden vår sammen.

SEOGHØR.NO: Hun ble kjent for en hel verden da «Ungkaren» Aaron Buerge fridde til henne i den andre sesongen av TV-programmet med samme navn. Da svarte Helene Eksterowicz (37) ja, men de gikk hver sin vei bare fem uker etterpå.

Nå melder People at hun har forlovet seg på nytt. Denne gangen er med en konsulent for teknologiselskapet IBM ved navn Andre Goodman. Paret har vært sammen i ett og et halvt år.

- Vi er veldig glade og lykkelige over å kunne planlegge fremtiden vår, sier hun til People.

Den lykkelige damen kan fortelle at Goodman fridde til henne under en romantisk bursdagsreise slik at hun ikke skulle ane noen verdens ting.

- Jeg trodde vi bare skulle feire bursdagen min, men gjett om jeg ble overrasket. Vi stoppet for å ta en drink etter en lang dag med sightseeing i snøen. Andrew fridde etter å ha sunget en karaokeversjon av «Fire and Rain». Jeg trodde egentlig det var en spøk.

Det forelskede paret planlegger å gifte seg til sommeren, og har allerede begynt å drømme om den store dagen.

- Vi vil svært gjerne gjøre noe annerledes. For eksempel ha mottagelsen på en vingård eller et annet unikt sted. Vi gleder oss veldig, avslutter hun.

«Ungkaren» Aaron Buerge har også giftet seg etter han deltok i TV-showet. Han flyttet tilbake til hjembyen sin og giftet seg med Angye Mcintosh i 2009.