Vraket som TV 2-kommentator

- Det kan jo hende at folk er blitt lei av trynet mitt, sier Kjersti Grini.

LITT LEIT: En kneskade for ni år siden førte til at Kjersti Grini måtte legge opp håndballkarrieren tidligere enn planlagt. De siste årene har hun blant annet jobbet som ekspertkommentator for TV 2, men i år ble hun vraket til fordel for Gustad.   Foto: SCANPIX
LITT LEIT: En kneskade for ni år siden førte til at Kjersti Grini måtte legge opp håndballkarrieren tidligere enn planlagt. De siste årene har hun blant annet jobbet som ekspertkommentator for TV 2, men i år ble hun vraket til fordel for Gustad. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Når håndball-EM går av stabelen i Serbia i desember er det ikke Kjersti Grini (41) som blir å finne i kommentatorstolen hos TV 2 slik det har vært de siste syv mesterskapene. I år er det er nemlig Randi Gustad (35) som har fått jobben, skriver VG.  

– Det er selvfølgelig ikke noe gøy å bli byttet ut. Ikke noe stas. Men jeg har aldri tatt jobben i TV 2 for gitt. Så det er ingen grunn til å være sjokkert og vonbroten, sier Grini til avisa.

En av grunnene til utskiftelsen skal være at Gustad har bedre kontakt med spillerne.

– Hun er dyktig og treffer bredt. Det kan jo hende at folk er blitt lei av trynet mitt også. Men jeg synes ekspertjobben har vært spennende og interessant. Nå får jeg heller gi uttrykk for ting i andre medier eller på Facebook, sier Grini. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Plutselig raste alt sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer