HADDE TAKKET JA: - Jeg skulle gjerne vært med i år, og hadde takket ja hvis jeg hadde fått sjansen - selv om det kanskje hadde vært litt snålt med en retur etter ett års pause fra gamet, sier Trond Harr til Seher.no. Foto: SCANPIX
HADDE TAKKET JA: - Jeg skulle gjerne vært med i år, og hadde takket ja hvis jeg hadde fått sjansen - selv om det kanskje hadde vært litt snålt med en retur etter ett års pause fra gamet, sier Trond Harr til Seher.no. Foto: SCANPIXVis mer

Vraket som dommer - igjen!

- Jeg er kanskje for gammel og flåsete for dem, sier den tidligere "Skal vi danse"-dommeren.

SEHER.NO: Til høsten er det duket for en ny sesong av TV 2-suksessen "Skal vi danse", og nok en gang er det en populær herremann som mangler i dommerpanelet. Etter hva Seher.no erfarer får Trond Harr (65) nemlig ikke være med i danseprogrammet denne gangen heller.

Like før fjorårets "Skal vi danse" begynte å rulle på skjermen ble det kjent at Harr hadde blitt blitt vraket av TV 2 og produksjonsselskapet Monster.

Den gang la 65-åringen ikke skjul på at han var skuffet over at det var Alexandra Kakurina som ble valgt på bekostning av ham selv.

- Regner med at toget har gått
- Hadde jeg fått muligheten, ville jeg lagt alt annet til side for å være med på "Skal vi danse". Jeg har jo vært med tre ganger allerede, og har blitt veldig knyttet til programmet. I 40 år har jeg drevet med dans, og jeg har ofret mye. Siden jeg ikke har egen familie, har jeg kunnet bruke mye tid på dansen, sa han den gang til Her og Nå.

Kommende høst er det altså duket for sesong fem av det populære TV 2-programmet. Og Harr innrømmer at i det lengste håpet at det var hans tur denne gang.

- Jeg har ikke hørt noe som helst, og regner med at toget har gått for min del. Men TV 2 kan jo ha grunner som ikke jeg kjenner til. Uansett, jeg skulle gjerne vært med i år, jeg hadde takket ja hvis jeg hadde fått sjansen - selv om det kanskje hadde vært litt snålt med en retur etter ett års pause fra gamet, sier han til Seher.no.

- Gammel og flåsete
Selv tror eks-dommeren at han nå er for gammel for programmet, og at det er én av grunnene til at han heller ikke denne gang får være med.

- Kanskje jeg er for gammel og flåsete for dem. Da får jeg heller bruke tiden på andre ting, og så lenge jeg er ung og sprek får jeg bruke helgene til litt reising - selv om jeg likevel skal følge med så mye jeg kan, smiler han.

65-åringen vekket stor oppmerksomhet i fjor da han til Seher.no gikk hardt ut mot dommerkollega Tor Fløysvik, der han uttalte at Fløysvik ikke gjør en dritt for norsk dans. Samtidig var han ikke nådig mot sin erstatter Alexandra Kakurina.

- Hun er Tause-Birgitte!
- Jeg er ikke bitter på noen som helst måte, men jeg må jo si at når man skal bytte ut en dommer - da må man finne noen som er bedre enn den man bytter ut. Og det har ikke blitt gjort her, sa Harr til Seher.no den gang.

Han sammenlignet Kakurina med en tidligere "TVNorge-heltinne".

- Jeg synes hun startet bra, men har tapt seg veldig. Hun er jo Tause-Birgitte! mente Harr, med klar henvisning til Casino-"babe" Birgitte Seyffart, som var å se på TVNorge-skjermen på 1980- og 90-tallet.

- Surrealistisk
Fjorårets media-krangel mellom ham selv og de andre dommerne, har også påvirket hans egne muligheter til å medvirke i 2009-versjonen av "Skal vi danse", mener Trond Harr.

- Det var jo en surrealistisk diskusjon sist. Derfor skal det nok mye gjøres at de velger å gå tilbake på fjorårets avgjørelse, mener han.

Tor Fløysvik, som mest sannsynlig blir å se i dommerpanelet også i år, innrømmer at han ikke tror Harr er én av dem.

- Det vil i så fall overraske meg veldig, medgir han til Seher.no.

Pressekontakt for "Skal vi danse" i TV 2, Unn-Grethe Berge, vil hverken bekrefte eller avkrefte hvorvidt Trond Harr blir å se på skjermen i høst.

- Men jeg kan bekrefte at dommerpanelet er satt. Offentliggjøringen vil vi derimot vente litt med, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Han gjør ikke en dritt for norsk dans!