STRENG DOMMER: Britney har fått rykte på seg som svært streng dommer i X Factor.  Foto: All Over Press
STRENG DOMMER: Britney har fått rykte på seg som svært streng dommer i X Factor. Foto: All Over Press Vis mer

Vraket sin tidligere venn

De sang duett i hennes store gjennombrudd. Men nå var han plutselig ikke god nok for Britney Spears lenger.

Publisert
SEOGHØR.NO: Britney Spears (30) vokser stadig mer inn i rollen som dommer, i talentkonkurransen X Factor, i USA. En jobb hun fikk 88 millioner kroner for å ta.

Men da den tidligere kollegaen hennes, Don Phillip stilte opp på auditionen, var han plutselig ikke bra nok for pop-prinsessen lenger.

- Når vi lagde duetten sammen, så trodde jeg du mislikte at jeg var homofil, sa han fra scenen.

I mai skapte Britney overskrifter da hun stormet ut i raseri fra dommerpanelet i X Factor. Men når Don Phillip sto på scenen, smilte Britney, og hadde ingen problemer med å gjenkjenne ham etter mer enn ti år.

- Jeg syns det er helt greit at du er homofil, sa hun, og felte noen gledestårer.

De to sang duett sammen i låta «I Will Still Love You», fra Spears debutalbumet, «Baby One More Time» i 1999, som solgte over fire millioner eksemplarer.

Til tross for ha vært med på det gjennombruddet hennes, var ikke Don Philip bra nok til å gå videre i talentkonkurransen. Britney mente han ikke passet til X Factor.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Erstattet mat med jus

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer