Vraket «shortsmannen» etter PR-stunt

Supermodellen Kelly Brook ble lei av kjærestens forsøk på å stjele oppmerksomheten.

BRUDD: Forholdet mellom Kelly Brook og David McIntosh har tatt slutt. Foto: FameFlynet
BRUDD: Forholdet mellom Kelly Brook og David McIntosh har tatt slutt. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den britiske modellen Kelly Brook (34) har gjort det slutt med muskelmannen og TV-stjernen David McIntosh (27).

Kelly skal ha brutt med David etter hun begynte å forstå at han kun var sammen med henne for å bli berømt.

På selveste nyttårsaften bestemte Kelly og David, som i 2008 jobbet som gladiator i TV-programmet «Gladiators», seg for å ta forholdet et skritt videre og David flyttet inn hos den populære modellen. Paret hadde da kun datet i tre uker.

Da virket det som alt var fint og flott mellom Kelly og David. Men den siste tiden har det sett ut som om kjæresten, David McIntosh (27), er desperat etter å utkonkurrere Kelly når det kommer til alt fra små og trange antrekk til kjendisstatus.

IKKE SJENERT: Den veltrente TV-stjernen viste frem mer enn Kelly da de to nylig var på ferie i Miami. Foto: FameFlynet
IKKE SJENERT: Den veltrente TV-stjernen viste frem mer enn Kelly da de to nylig var på ferie i Miami. Foto: FameFlynet Vis mer

- Kelly ble lei av forholdet og at David alltid skulle stjele all oppmerksomheten. Hun innså at han likte kjendislivet litt for godt og at han egentlig ikke var så seriøs i forhold til henne som hun hadde trodd. Derfor bestemt hun seg for å gjøre det slutt, forteller en kilde til The Sun.

McIntosh har jobbet for amerikanske militærstyrker i Irak og Somalia, og hatt en karriere som «Gladiator» på TV-programmet «Gladiators».

Kelly har tidligere vært sammen med blant annet filmstjernene Jason Statham (46) og Billy Zane (47), og rugbystjernen Danni Cipriani (26).

UNDERTØYSMODELL: Kelly Brooke har siden slutten av 90-tallet vært en av Storbritannias mest kjente glamourmodeller. Hun har også prøvd seg som skuespiller. Foto: All Over Press
UNDERTØYSMODELL: Kelly Brooke har siden slutten av 90-tallet vært en av Storbritannias mest kjente glamourmodeller. Hun har også prøvd seg som skuespiller. Foto: All Over Press Vis mer

Brook skal ha slettet alle bilder av seg selv og McIntosh fra sine forskjellige nettprofiler.

LES OGSÅ:  Flyttet sammen etter tre uker

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer