Vraket retusjert Triana

- Vi valgte å gå for det naturlige bildet, rett og slett fordi vi mener Triana ikke trenger retusjering.

<strong>STOLT AV KROPPEN:</strong> Triana Iglesias sier hun aldri hadde stilt opp på bilder som dette om hun ikke var stolt av kroppen sin.  Foto: Reebok
STOLT AV KROPPEN: Triana Iglesias sier hun aldri hadde stilt opp på bilder som dette om hun ikke var stolt av kroppen sin. Foto: Reebok Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Triana Iglesias kaster alle klærne på en enorm reklameplakat på Oslo City. Reebok, som står bak skoreklamen, valgte å bruke et bilde av «Paradise hotell»-programlederen som ikke var retusjert.

- Vi fikk flere versjoner av bildet hvorav flere av dem var ganske kraftig retusjert. Men vi valgte å gå for det naturlige bildet, rett og slett fordi vi mener Triana ikke trenger retusjering. Hun er en vakker og vågal kvinne, sier Sigurd Granmark, landssjef i Reebok til Dagbladet.

På en av de forkastede versjonene av bildet er magen til modellen gjort mindre, og rumpa gjort rundere, ifølge Dagbladet.

Granmark innrømmer overfor avisen at de alltid må behandle bildene noe, når de skal henges opp i så stor format, men sier formene til Triana er beholdt.

-  Så vidt jeg vet er det første gang jeg havner på så store reklameplakater, og jeg er veldig stolt at jeg nå har vært med i samme type kampanje som for eksempel Eva Mendes, som er ett av mine idoler. Men når bildene blåses opp så stort, blir man jo veldig kritisk til seg selv. Jeg er kritisk til bildene mine uansett, men dette blir veldig rart, sa Triana til Seher.no i forrige uke.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Gud, jeg håper ikke jeg forårsaker noen ulykker

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer