HAPPY BIRTHDAY: Mikke Mus ledet an i bursdagssangen da over 5000 mennesker feiret Miley Cyrus' 16-års dag i Disneyland. Foto: AP
HAPPY BIRTHDAY: Mikke Mus ledet an i bursdagssangen da over 5000 mennesker feiret Miley Cyrus' 16-års dag i Disneyland. Foto: AP Vis mer

Vraket Minni for Miley

Stjernespekket bursdagsfest da Miley Cyrus fylte 16.

Publisert
SEHER.NO:  "Hannah Montana"-stjernen Miley Cyrus har egentlig bursdag den 23. november, men feiringen tok hun på forskudd - i Disneyland.

- Jeg blir bare seksten en gang, så det kommer til å bli en utrolig fest, sa en ivrig Miley til pressen - med Mikke Mus ved sin side.

16 år og moteikon: Se flere bilder av Miley hos Topp.no (ekstern lenke).

Den røde løperen var byttet ut med tepper i Mileys yndlingsfarge lilla, da gjestene ankom festen og i løpet av kvelden fikk de både se fyrverkeri og høre et par sanger fra hovedpersonen selv:

- Jeg elsket alltid å dra til Disneyland, men å feire bursdagen min her med familien min, vennene mine og barn fra YSA er utrolig kult! Dette er en kveld jeg aldri kommer til å glemme.
En av kveldens mange høydepunkter var da Disneysjefen Bob Iger presenterte en gave på 6 millioner kroner (!) til "Youth Service America" på vegne av konsernet:

- På vegne av alle ved Disney er jeg glad for å ønske Miley en veldig fin bursdag og for å feire denne spesielle anledningen med en donasjon til Youth Service America, sa Iger ifølge MarketWatch.

- Vi er stolte av å ha Miley med i Disneys lange tradisjon med å gi tilbake gjennom frivillighet som oppfordrer unge over hele verden til å gjøre det samme.

Kvelden ble dermed en skikkelig opptur for den unge superstjernen, som tidligere i år skapte skandaleoverskrifter da en rekke lettkledde bilder av henne havnet på nettet.

Men til tross for at 5000 gjester var invitert til bursdagen, var verken Mileys Disney-kolleger Jonas Brothers eller Selena Gomez invitert.


Gjestelista

Ifølge Los Angeles Times hadde Miley sendt ut invitasjon til følgende stjernegjester:

Fra “Hannah Montana“

Billy Ray Cyrus
Emily Osment
Mitchel Musso
Moises Arias
Shanica Knowles
Anna Maria Perez de Tagle

Fra “Camp Rock“

Demi Lovato
Meaghan Jette Martin
Cody Linley
Roshon Fegan

Fra “High School Musical”

KayCee Stroh
Matt Prokop

Fra “The Suite Life of Zach & Cody”

Dylan and Cole Sprouse
Brenda Song
Phill Lewis
Debby Ryan

Fra “Cory in the House”

Jason Dolley
Kyle Massey
Madison Pettis

25 og eldre

Kobe Bryant (Los Angeles Lakers)
Steve Carell ("The Office")
Vanessa Williams ("Ugly Betty")
Sela Ward ("House")
Jennifer Love Hewitt ("Ghost Whisperer")
Kate Beckinsale ("Pearl Harbor")
Cindy Crawford (supermodell)
Babyface (artist)
Pepe Aguilar (artist)
Rogelio Martinez (artist)

Se flere bilder av Miley hos Topp.no! (ekstern lenke)

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer