Vraket Maria til storfilm

Og skuespillerinnens tidligere regissør er årsaken.

I SVERIGE: Lars von Trier spiller for tiden inn sin nye film «Melancholia» i Trollhättan i Sverige. På rollelisten er blant andre Kiefer Sutherland, Kirsten Dunst og Stellan Skarsgård.  Foto: STELLA PICTURES
I SVERIGE: Lars von Trier spiller for tiden inn sin nye film «Melancholia» i Trollhättan i Sverige. På rollelisten er blant andre Kiefer Sutherland, Kirsten Dunst og Stellan Skarsgård. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
SEHER.NO:  Den danske stjernregissøren Lars von Trier er i disse dager i gang med innspillingen av sin nye storfilm «Melancholia» i Trollhättan i Sverige.

På rollelisten til superregissørens nye film, står blant andre Hollywood-stjernene Kirsten Dunst, Kiefer Sutherland, Stellan Skarsgård og sønnen Alexander Skarsgård, som alle befinner seg i Sverige i forbindelse med innspillingen.

Også den norske skuespillerstjernen Maria Bonnevie skal ha vært aktuell for filmen, hvis handling fortsatt er hemmelig. 

Til VG kan nemlig von Trier avsløre at han er en stor fan av Bonnevie, og at han gjerne skulle hatt henne med i «Melancholia».
 
- Jeg vurderer bestandig å ha med Maria i mine filmer. Hun er en utrolig vakker og meget dyktig skuespillerinne, sier han til avisen.

Stjerneregissøren valgte imidlertid å vrake den norske stjernen, og årsaken er hennes tidligere samarbeid med «Jeg er Dina»-regissør Ole Bornedal.

- Hun har jobbet med Ole Bornedal, og da blir det vanskelig å ha henne med i mine filmer. Jeg må ta en prat med henne om det. Bornedal er en «shitty director», humrer von Trier, uten å ville kommentere uttalelsen noe videre.

Lars von Trier har blitt en av verdens mest anerkjente regissører takket være filmer som  «Dancer in the dark», «Dogville» og «Antichrist». Og «Spiderman»-stjernen Kirsten Dunst (28) var ikke i tvil om svaret, da hun ble spurt om å være med på hans nye prosjekt.

- Du sier jo ikke nei til verdens beste regissør. Dessuten er det veldig spennende å jobbe med ham, sier hun.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Skaper sjokkbølger med lemlestings-scene