Vraket mannens bil etter utro-avsløring

Den kvinnelige kjendis-designeren viste ingen nåde da hun tok ektemannen med buksene nede.

RASENDE: Michelle Mone skal ha svart med å ripe opp ektemannens bil da hun oppdaget at han var sammen med en annen kvinne. Foto: Stella Pictures
RASENDE: Michelle Mone skal ha svart med å ripe opp ektemannens bil da hun oppdaget at han var sammen med en annen kvinne. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Michelle Mone (40) har blitt en av Storbritannias mest kjente næringslivskvinner og designere etter at hun startet undertøysmerket Ultimo i 1996.

Klesmerket er blant annet kjent for å bruke kjendiser som blant annet artisten Jade Ewen, modellen Kelly Brook, og Spice Girls-jenta Mel B for å reklamere for BH-ene sine.

Hele veien har Mone hatt støtte av ektemannen Michael (46), som har hjulpet henne å drive firmaet.

Men i julen ble paret - som har vært gift siden 1989 - separtert, og kort tid etter tok Michelle ektemannen på fersken med en av sine venninner og ansatte, designeren Samantha Bunn, ifølge The Sun.

Michelle sier til avisen at hun fattet mistanke mot ektemannen lenge hadde hatt en affære etter at han uten forvarsel fortalte henne at han ville skilles.

Raste mot eksen og venninnen
De siste ukene har Michelle leid en privatdetektiv til å følge etter ektemannen, og i forrige uke fikk hun se bilder av ham og Bunn gå inn på et hotellrom sammen, ifølge The Sun.

Det fikk henne til å ripe opp Michaels dyre sportsbil av merket Porsche med en nøkkel.

Samantha Bunn skal også ha fått merke sjefens vrede. I tillegg til å gi henne sparken, skal Michelle ha tatt seg inn huset hun lot sin kollega låne i Glasgow, kastet alle eiendelene hennes ut av vinduet og byttet lås på dørene.

Nekter å høre på eks-mannen
Til tross for at eks-mannen hevder han ikke har vært i noe forhold før etter at han ble separert fra Michelle, nekter kjendisdesigneren å høre på innvendingene hans. Hun hevder de to har hatt en affære lenge bak hennes rygg.

- Privatetterforskeren viste henne et bilde av Michael og Samantha på gaten hvor han har den ene hånden sin i baklommen på hennes bukse når de går på gaten. Michelle ble veldig opprørt av det, fordi han aldri pleide å gjøre det med henne, sier en kilde til The Sun.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Vi burde sette pris på kurvene våre

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer