Vraket Jakten-frier fordi han er barnløs

- Jeg sa det ikke til ham direkte, sier Linda Bjørnes.

ENKELT VALG: Linda Bjørnes sier til Seher.no at det var enklere enn det så ut som å velge hvem hun skulle vrake i mandagens «Jakten på kjærligheten» Foto: TV 2
ENKELT VALG: Linda Bjørnes sier til Seher.no at det var enklere enn det så ut som å velge hvem hun skulle vrake i mandagens «Jakten på kjærligheten» Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Frieren Svein Telstø måtte mandag reise skuffet hjem fra «Jakten på kjærligheten», etter at bonden Linda Bjørnes valgte å ikke invitere ham med seg til sin gård.

Mens det foran kameraene så ut til at Linda hadde problemer med å velge hvilke fire hun skulle be om å bli med videre, var valget i virkeligheten enkelt for henne.

- Jeg valgte å sende hjem Svein, fordi han ikke hadde egne barn, sier hun til Seher.no.

Kan ikke få flere barn
Linda - som for seks år siden fikk beskjed om at hun ikke kunne få flere barn etter at legene oppdaget to tumorer på livmoren - hevder hun hele tiden har vært klar på at hun ønsker at hennes partner er ferdig med å få barn.

- Jeg ønsker ikke å komme i en situasjon om noen år, hvor han plutselig ønsker barn, derfor var jeg bestemt på at jeg ville bli kjent med noen som hadde egne unger, sier hun til Seher.no.


Allerede i introduksjonsprogrammet opplyste Linda- som har en sønn på 16 år - om at hun ikke ville få flere barn.

Skiltes som venner

Linda sier til Seher.no at hun ikke har fortalt Svein om grunnen for vrakingen, men hevder de to skiltes som venner.

- Jeg sa det ikke til ham direkte, så dette er nok nytt for ham. Jeg har ikke pratet med ham siden, men han sendte meg en melding på Facebook før dagens episode og ønsket meg lykke til.

Svein Telstø hevder han var skuffet etter i de første dagene etter å ha blitt vraket, men nå har «Jakten på kjærligheten»-opplevelsen med et smil.

- Jeg hadde selvfølgelig lyst til å være med videre. Men etter et par dager hjemme med bikkja, var alt greit igjen. Det var en fin opplevelse, sier han til Seher.no.

Svein hevder han har forståelse for at Linda vraket ham på grunn av at han ikke har egne barn.

- Jeg visste jo om det da jeg søkte, men for å være ærlig tenkte jeg vel ikke så mye på hva som ville skje i fremtiden. Jeg ville bare bli kjent med henne.


- Da jeg kom videre fra speed-daten trodde jeg at jeg hadde en sjanse, men sånn gikk det ikke. Det er hennes valg.

Frieren - som fortsatt er singel - angrer ikke på at han ble med i «Jakten på kjærligheten».

- Jeg har bare fått gode tilbakemeldinger. Det er jo et snilt program, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han likte ikke at jeg skulle date menn på TV

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer