PÅ SPEED-DATE: Åge Andre Brømnes og de andre bøndene i «Jakten på kjærligheten» skal mandag på speed-date med sine kvinnelige beilere. Foto: TV 2
PÅ SPEED-DATE: Åge Andre Brømnes og de andre bøndene i «Jakten på kjærligheten» skal mandag på speed-date med sine kvinnelige beilere. Foto: TV 2Vis mer

Vraket favoritt etter speed-date

- Møtet ble ikke som jeg hadde sett for meg, sier «Jakten»-bonden.

SEHER.NO: Mandag er det klart for første møte mellom friere og bønder i TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten» og ved hjelp av speed-dating skal Åge André Brømnes, Jostein Sundby, Christian Fredrik Sandberg og André Olsen bestemme seg for hvem de vil ha med seg videre.

Bøndene får sju minutter med hver av sine friere, før de må ta i mot neste kvinne.

- Det var ikke fritt for at det var litt nerver. Førsteinntrykket er jo viktig. Jeg var veldig spent på å se om damene stemte med det bildet jeg hadde laget meg av dem i hodet mitt, etter å ha lest brevene. Men det gikk veldig bra.

- Jeg har ikke prøvd speed-dating før, men syntes damene var mye tøffere enn meg, siden de var utsatt for konkurranse. Jeg vet ikke om jeg hadde turt å være med på andre siden av bordet, sier Åge André Brømnes (26) til Seher.no.

Selv om han sier han legger stor vekt på førsteinntrykket, avslører den blide «Jakten»-bonden at det var noen av beilerne han var mer spent på å møte enn andre.

- Jeg hadde bare hatt brevene et par dager da vi startet med speed-datingen, men hadde sett meg ut noen favoritter på forhånd, sier han.

Og magefølelsen slo nesten full klaff. Kun en av kvinnene Åge André på forhånd så på som de mest interessante, ble ikke med videre.

- Det var vel speed-daten som gjorde utslaget der. Jeg følte at kjemien ikke stemte, sier han til Seher.no.

Han hevder han gleder seg til å se igjen sjekkingen på TV-skjermen.

- Jeg er ikke redd for at det skal være noe flaut. Speed-daten var en positiv opplevelse, og noe jeg godt kan anbefale til andre single menn, sier han til Seher.no.

«Jakten på kjærligheten» ser du på TV 2 kl 20. Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide!

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: 71-deltager stakk av med Jakten-frier