John Arne og Louise Angelica Riise:

Vraket Drammen - kjøpte luksusvilla i Tønsberg

Tre uker før terminen byttet kjendisparet ut boligdrømmen i Drammen med skjærgårdsluksus på Nøtterøy.

FLYTTER TIL TØNSBERG: Få uker før John Arne og Louise Angelica Riise blir foreldre, har de kjøpt seg luksusvilla i Tønsberg. Foto: Andreas Fadum / Kristian T. Bollæren / Z-eiendom
FLYTTER TIL TØNSBERG: Få uker før John Arne og Louise Angelica Riise blir foreldre, har de kjøpt seg luksusvilla i Tønsberg. Foto: Andreas Fadum / Kristian T. Bollæren / Z-eiendom Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I desember kunne John Arne Riise (38) avsløre at han og kona Louise Angelica Riise (29) hadde kjøpt hustomt i Drammen.

- Vi har foreløpig kjøpt en idyllisk tomt i nærheten av sentrum og elva. Jeg har alltid likt Drammen og Buskerud. Dette er midt i blinken for oss. Vi er nær familien, Oslo og jobb. Da vi kom over denne tomten, var det kjærlighet ved første blikk, uttalte Riise til Se og Hør om tomten de hadde kjøpt.

Den gang var ikke 38-åringen i tvil om at det var i nettopp Drammen paret ønsket å slå rot. Få uker før paret får sitt første barn sammen, er imidlertid boligplanene snudd på hodet.

Etter det Se og Hør erfarer, er nemlig husdrømmen i Drammen nå vraket til fordel for en 230 kvadratmeter stor luksusvilla i Tønsberg. Huset har en verdi av nærmere åtte millioner kroner.

HØYGRAVID: John Arne Riise og Louise Angelica Riise dukket opp på den røde løperen før Elle-festen. Vis mer

Kjøpte funkisvilla

John Arne Riise og kona Louise Angelica er den siste tiden blitt observert i Tønsberg-området. Men det var først etter at de dukket opp på visning av huset på Nøtterøy ryktene begynte å gå.

Den nyoppførte eneboligen består blant annet av fire soverom, to bad og to takterrasser. Boligen ligger i et attraktivt strøk med umiddelbar nærhet til Teie sentrum, badestrand og en skjærgård med et yrende båtliv.

Boligen, som er på 230 kvadratmeter, har en modernistisk arkitektur med store vinduer og ligger i solrike omgivelser.

FUNKISVILLA: Ekteparets nye bolig ligger solrikt til på Nøtterøy. Foto: Kristian T. Bollæren / Z-eiendom
FUNKISVILLA: Ekteparets nye bolig ligger solrikt til på Nøtterøy. Foto: Kristian T. Bollæren / Z-eiendom Vis mer
UTSIKT: Fra takterassen er det en fin utsikt over Teie. Foto: Kristian T. Bollæren / Z-eiendom
UTSIKT: Fra takterassen er det en fin utsikt over Teie. Foto: Kristian T. Bollæren / Z-eiendom Vis mer
STOR HAGE: Boligen byr på en stor hage i tillegg til to takterasser. Foto: Kristian T. Bollæren / Z-eiendom
STOR HAGE: Boligen byr på en stor hage i tillegg til to takterasser. Foto: Kristian T. Bollæren / Z-eiendom Vis mer
ROMSLIG: Boligens stue og kjøkken ligger i 2. etage og får rikelig med sollys fra de store vinduene. Foto: Kristian T. Bollæren / Z-eiendom
ROMSLIG: Boligens stue og kjøkken ligger i 2. etage og får rikelig med sollys fra de store vinduene. Foto: Kristian T. Bollæren / Z-eiendom Vis mer
STORT KJØKKEN: Boligen er helt nyoppført og har blant annet et stort og delikat kjøkken. Foto: Kristian T. Bollæren / Z-eiendom
STORT KJØKKEN: Boligen er helt nyoppført og har blant annet et stort og delikat kjøkken. Foto: Kristian T. Bollæren / Z-eiendom Vis mer
TO BAD: Boligen har to bad og tre wc-er. Foto: Kristian T. Bollæren / Z-eiendom
TO BAD: Boligen har to bad og tre wc-er. Foto: Kristian T. Bollæren / Z-eiendom Vis mer
FIRE SOVEROM: Riises-parets nye hjem har hele fire soverom. Foto: Kristian T. Bollæren / Z-eiendom
FIRE SOVEROM: Riises-parets nye hjem har hele fire soverom. Foto: Kristian T. Bollæren / Z-eiendom Vis mer
DELIKAT: Boligens hovedbad ligger i husets underetasje og har lekre fliser. Foto: Kristian T. Bollæren / Z-eiendom
DELIKAT: Boligens hovedbad ligger i husets underetasje og har lekre fliser. Foto: Kristian T. Bollæren / Z-eiendom Vis mer

Også Riises mor, Berit, og hennes ektemannThormod Riise bor i Tønsberg, noe de har gjort siden 2006 . I 2010 solge paret sin villa på nettopp Teie for over fem millioner kroner, men paret bor fortsatt i Tønsberg-området. Det kan gi John Arne og Louise Angelica gode muligheter til barnepass i tiden fremover.

- Vi tenkte det ville vært både fint og praktisk og bo nærme familie, og mamma er en bestemor som alltid stiller opp for barnebarna sine. Nå gleder vi oss til å ta med babyen som kommer til Tønsberg, sier John Arne til Se og Hør.

Blir foreldre

Det var i januar at fotballstjernen John Arne Riise og kona Louise Angelica Riise delte nyheten om at de venter sitt første barn, en gutt, sammen. Ekteparet røpet familieforøkelsen overfor Se og Hør, der de ga uttrykk for voldsom begeistring:

- Vi er vanvittig glade. Dette betyr endeløst mye for Louise og meg, fortalte John Arne Riise, hvorpå kona la til:

- Det er en drøm som går i oppfyllelse. Jeg har aldri vært mer lykkelig enn jeg er akkurat nå. Vi gleder oss til at små barneføtter skal løpe rundt i det nye huset. Livet får en helt ny start for oss.

ROLIG: Det har vært stille fra John Arne Riise i det siste. I dette intervjuet forteller nordmannen hvorfor. Vis mer

For John Arne og Louise er graviditeten svært etterlengtet. Paret, som giftet seg i mai for fem år siden, har lenge vært åpne om at de ønsket seg barn sammen, og uttalte bare måneder etter bryllupet at de planla å utvide familien.

Mens Louise Angelica nå blir mor for første gang, har John Arne tre barn fra tidligere forhold. Den tidligere fotballproffen har fra før datteren Ariana Riise (18) fra sitt første ekteskap, og barna Emma (9) og Patrick (7) fra sitt andre.

LES OGSÅ: Straffesaken mot John Arne Riise henlagt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer