Vraket Cosby etter voldtektsanklager

Fortiden innhenter den populære TV-stjernen Bill Cosby.

FIKK KALDE FØTTER: Bill Cosby har blitt kansellert som gjest i Queen Latifahs talkshow etter at gamle voldtektsanklager mot den aldrende stjernen dukket opp i media. Foto: All Over Press
FIKK KALDE FØTTER: Bill Cosby har blitt kansellert som gjest i Queen Latifahs talkshow etter at gamle voldtektsanklager mot den aldrende stjernen dukket opp i media. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Bill Cosby  (77) ble verdensberømt som Dr. Cliff Huxtable i 80-talls serien «The Cosby Show».

Til tross for alderen reiser fortsatt komikeren rundt i USA og holder stand-up show, og han var booket som gjest i Queen Latifahs (44) talkshow hvor han skulle promotere sin nye turne.

Men etter at gamle voldtektsanklager mot Cosby plutselig dukket opp igjen i media, så har programlederen valgt å vrake ham, melder TMZ.com.

Saken fortsetter under bildet.

SUKSESS-SERIE: Fra 1984 til 1992 underholdt familien Huxtables TV-tittere over hele verden i komiserien The Cosby Show. Foto: IMAGO/ All Over Press
SUKSESS-SERIE: Fra 1984 til 1992 underholdt familien Huxtables TV-tittere over hele verden i komiserien The Cosby Show. Foto: IMAGO/ All Over Press Vis mer

Det var da komikeren Hannibal Buress holdt et show sist uke at han spurte publikum om noen husket at den populære TV-stjernen tidligere har blitt anklaget for å ha voldtatt 13 kvinner.

Selv om den siste anklagen ble registrert i 2006, fikk uttalelsene til Buress flere amerikanske medier til å rippe opp i den gamle saken. Dette gjorde at Latifahs sjefer fikk kalde føtter og kansellerte Cosby som gjest fordi de ikke ønsker å assossieres med dette, skriver nettstedet.

Cosby har aldri blitt strafferetslig siktet for seksuelle overgrep, men i 2005 gikk en 30 år gammel kvinne, som hevdet at skuespilleren hadde dopet henne ned og misbrukt henne seksuelt, til sivilt søksmål mot ham.

Cosby inngikk den gangen et forlik med kvinnen for å holde saken unna rettssalen.

Siden 1964 har Bill Cosby vært gift med Camille Hanks og sammen har de fått fem barn.

LES OGSÅ: Jennifer Lopez har følt seg misbrukt i tidligere forhold

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer