Vraket broren til fordel for kjæresten

Twilight-stjernen ofret familien for kjærligheten.

FORELSKET: Ashley Greene og Reeve Carney får ikke nok av hverandre. Her er de fotografert sammen i New York i oktober. Foto: All Over Press
FORELSKET: Ashley Greene og Reeve Carney får ikke nok av hverandre. Her er de fotografert sammen i New York i oktober. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Twilight-stjernen Ashley Greene (24) er svært knyttet til sin familie, og spesielt broren Joe, som hun den siste tiden har delt leilighet med i New York.

Men nå har broren fått beskjed om å finne seg et annet sted å bo. Grunnen er ifølge InTouch Weekly at Ashley har bedt kjæresten Reeve Carney (28) om bli samboer med henne!

Turtelduene har de siste ukene flere ganger blitt sett kyssende og vandrende hånd i hånd i New York, sist 30. november under tenningen av julegranen på Times Square.

- De snakket om hvor fint det ville være å flytte sammen. Det virker som om det er veldig seriøst, sier en kilde til bladet InTouch Weekly.

Mens Ashley er best kjent for sin vampyr-rollefigur Alice Cullen fra Twilight-filmene, er Carney best kjent fra Broadway, hvor han har spilt i musikalen «Spider-Man: Turn Of The Dark Star».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Twilight-paret tar forholdet et steg videre

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer