Vraket av NRK

- Jeg er liksom blitt overført til å skulle sitte i radioredaksjonen.

SKUFFET: Avgjørelsen skuffer Berulfsen, som i 2007 vant Gullruten for beste mannlige programleder. Foto: SCANPIX
SKUFFET: Avgjørelsen skuffer Berulfsen, som i 2007 vant Gullruten for beste mannlige programleder. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: NRK-profilen Torkjell Berulfsen (68) får ikke lage mer TV for statskanalen. Det fikk den tidligere Gullruten-vinneren beskjed om mens han jobbet på to nye TV-programmer.

Avgjørelsen er en stor skuffelse for programlederen.

- Jeg har ingen planer fordi jeg liksom er blitt overført til å skulle sitte i redaksjonen på radioens NRK Gull. Jeg satt og skrev på to vidt forskjellige fjernsynsprogrammer, men fikk beskjed om å stoppe. Så, det var det, sier han til Her og Nå.

68-åringen sier han allerede savner å jobbe med fjernsyn.

- Ja, jeg savner det selv. Jeg synes det er moro å lage disse infotainment-programmene. Jeg synes det minste man kan forlange når man ser på TV-programmer, er at man lærer noe.

Ingvald Garbo, redaksjonssjef i NRK, avkrefter at alderen til Berulfsen har vært et argument mot ham.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Koht stjal gullruten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer