Vraket 24 år yngre mann

Heller ikke utenfor TV-skjermen lykkes "Sex og singelliv"-stjernen med kjærligheten.

POPULÆR ROLLEFIGUR: Kim Cattrall er mest kjent som mannegale Samantha i "Sex og Singelliv". Til høsten starter innspillingen av oppfølgeren til den populære filmen. Foto: All Over Press
POPULÆR ROLLEFIGUR: Kim Cattrall er mest kjent som mannegale Samantha i "Sex og Singelliv". Til høsten starter innspillingen av oppfølgeren til den populære filmen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kim Cattrall (52) er mest kjent som mannfolkgale Samantha i "Sex og singelliv", og stjernen er heller ikke kjent for å være av den sjenerte typen i det virkelige liv.

I den populære TV-serien innleder rollefiguren hennes et lengre forhold til den mye yngre kjekkasen Smith, og stjernen har også i virkeligheten de siste årene vært kjæreste med en 24 år yngre mann.

Men ifølge OK! har 52-åringen og den 28 år gamle kokken Alan Wyse nå valgt å gå fra hverandre etter en turbulet vår.

- Det kom ikke som noen overraskelse. De har hatt problemer siden april, forteller en kilde til OK!.

Paret, som har vært sammen siden 2004, skal ifølge magasinet fremdeles være gode venner.

- De innså at de var på forskjellige stadier i livet. De bryr seg fremdeles om hverandre, og er fortsatt venner, sier kilden.

Kim Cattrall har tidligere vært gift tre ganger.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected], eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Nå er det slutt 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer