BRUDD: Etter det Se og Hør erfarer, forhandler Kåre Valebrokk og Frithjof Wilborn om sistnevntes fremtid i TV2. Foto: Se og Hør
BRUDD: Etter det Se og Hør erfarer, forhandler Kåre Valebrokk og Frithjof Wilborn om sistnevntes fremtid i TV2. Foto: Se og HørVis mer

Vrakes Frithjof Wilborn?

To uker siden de tilsynelatende ble enige, fortsetter striden.

Ny advokat!

SEHER.NO: I dag avslører Se og Hør at saken mellom Frithjof Wilborn og TV2 er mer sammensatt enn partene har villet innrømme.

Før helgen møttes de til nye, hemmelige forhandlinger, der betingelser og arbeidsforhold har stått øverst på timeplanen.

Nå har også Wilborn hentet inn virkelig tung skyts i form av Kjell Inge Røkkes faste våpendrager, Ellen Holager Andenæs.

- Det er ingen dramatikk i at jeg gir råd til Frithjof Wilborn. En advokat kan man jo spørre om så mangt, sier en ordknapp Ellen Holager Andenæs til dagens Se og Hør.

Hun erstatter Sigurd Klomsæt som Wilborns våpendager.

LES OGSÅ: TV2 Nettavisen med falske rykter

Holanger Andenæs vil ikke kommentere om hun bistår Frithjof, men Se og Hør skriver at valget av "Jern Ellen", som er en av landets tøffeste og mest erfarne skrankeadvokater, kan vanskelig bety noe annet enn at konflikten mellom TV2 og Wilborn er blitt ytterligere tilspisset den siste tiden.

SE HER: Lønning synes synd på Wilborn

Ifølge bladets erfaringer, er imidlertid forhandlingene på et nivå som tilsier at partene vil komme frem til en løsning i løpet av kort tid.

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.