Vrakes fra TV 2-jubileum

Flere av kanalens største navn får ikke feire 20-års dagen.

IKKE BEDT: Tidligere programleder Per Ståle Lønning sier til VG at han ikke er skuffet over at han ikke har fått innbydelse til TV 2s 20-års jubileum. Foto: TV 2
IKKE BEDT: Tidligere programleder Per Ståle Lønning sier til VG at han ikke er skuffet over at han ikke har fått innbydelse til TV 2s 20-års jubileum. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: 1. september feirer TV 2 sitt 20-års jubileum i Grieghallen i Bergen med nærmere 1000 gjester. Men ifølge VG er flere av profilene som har jobbet i kanalen tidligere, ikke invitert.

Verken Per Ståle Lønning, Elin Tvedt eller Arve Juritzen har fått invitasjon.

Per Ståle Lønning (62) sier til avisen at han ikke er såret over forbigåelsen, til tross for at han har ledet programsuksesser som «Sentrum» og «Lønning Direkte».

- Jeg er ikke såret eller vonbroten. Jeg ville heller blitt forbauset om jeg ble invitert og ville nok heller ikke dratt. Jeg er ikke en mann for de store anledningene.

Festen vil bestså av et direktesendt TV-show fra klokken 20 til 22, før de inviterte gjestene kan hygge seg på en privat fest fram til klokken 02.

Kommunikasjonsdirektør Rune Indrøy i TV 2 sier til VG at grunnen til at Lønning og flere andre ikke er bedt, er at kanalen har prioritert nåværende ansatte og faste forbindelser.

- Vi har rett go slett ikke nok plass i Grieghallen og for oss er det helt utenkelig å ikke først og fremst invitere ansatte og fast tilknyttede. Vi skulle gjerne hatt 3-400 plasser til og ideelt sett skulle vi gjerne invitert disse 60-70 personene som har vært programledere for TV 2 opp gjennom årene.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer