Vrakes fra ny «Charterfeber»

- Jeg er skuffet og lei meg, sier Charter-Hilde etter at hun fant ut at hun ikke får bli med videre i programmet.

SKUFFET: Charter-Hilde er skuffet over og ikke bli invitert med på den kommende sesongen av Charterfeber på TV3. Foto: Morten Eik / Se og Hør
SKUFFET: Charter-Hilde er skuffet over og ikke bli invitert med på den kommende sesongen av Charterfeber på TV3. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Snart begynner innspillingen av den nye sesongen av «Charterfeber» på TV3. Denne gangen reiser de til Gran Canaria, men det blir uten Charter-Hilde Skovdahl (43).

Hun fant selv ut at hun er blitt vraket fra TV-konseptet.

- Plutselig en dag leste jeg på nettet at Svein søkte reisepartner, så fikk jeg høre at både Fred-Åge, og Kristoffer skulle være med, men det er ingen som har tatt kontakt med meg, sier Charter-Hilde til Seoghør.no

Vil du bli Charter-Sveins reisefølge?

At hun ikke har fått bli med, tar den frodige og energiske blondinen personlig.

- Jeg er skuffet og lei meg. Det er som om noen spør om du har det bra, og du svarer ja, selv om du har det helt pyton. Men livet går videre. Spesielt med tanke på at jeg har fått en så stor fangruppe, og folk som maser om at jeg må bli med igjen.

TV3 sier til Se og Hør at de har latt Hilde få hvile denne sesongen, men utelukker ikke at hun blir invitert med igjen.

Satser på nye deltagere
- I årets «Charterfeber» stifter vi bekjentskap med flere nye charterturister og har kun et fåtall gamle kjenninger med, deriblant Svein. Hilde har vært en flott representant for «Charterfeber» og hun har skapt mange gode tv-øyeblikk, men fordi vi ville ha mange nye deltakere i årets «Charterfeber»-comeback er ikke Hilde med denne gangen. Det utelukkes selvsagt ikke at Hilde kan være med på Charterfeber igjen ved senere anledning, sier Linda Glomlien i TV3s informasjonsavdeling.

Når Hilde får høre TV3s svar, blir hun enda mer skuffet.

- Jeg synes dette var veldig rund forklaring, og jeg føler at det er noe annet som ligger bak det. Spesielt siden det er så mange av de gamle som skal med. Jeg blir bare lei meg av hele greia.

TV3 er helt uenig i Hildes utsagn.

- Det ligger ikke noe mer bak det jeg har sagt tidligere. Det er to av åtte reisegrupper som er gamle deltagere. Det er ikke mer dramatisk enn det, sier Linda Glomlien i TV3.

- Kommer du til å følge Charterfeber fra sofaen i år?

- Nei, det har jeg ingen planer om, svarer Hilde kontant.


LES OGSÅ: Du kan bli Charter-Sveins reisepartner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer