BLE VRAKET: Kris Jenner, Kardashian-manager og reality-stjerne, fikk denne uken knust programleder-drømmen. Talkshowet «Kris» blir nemlig ikke å se på Fox i år. Her er hun avbildet i en emosjonell scene i «Keeping Up with the Kardashians» - som foreløpig ikke er tatt av lufta. Foto: Stella Pictures
BLE VRAKET: Kris Jenner, Kardashian-manager og reality-stjerne, fikk denne uken knust programleder-drømmen. Talkshowet «Kris» blir nemlig ikke å se på Fox i år. Her er hun avbildet i en emosjonell scene i «Keeping Up with the Kardashians» - som foreløpig ikke er tatt av lufta. Foto: Stella PicturesVis mer

Vrakes etter et halvt år

- De ville virkelig ikke se henne.

SEOGHØR.NO: Kardashian-klanen har vært igjennom en turbulent tid, med ekteskapsproblemer for Bruce (64) og Kris (58) Jenner, og skilsmisse mellom Khloe Kardashian (29) og Lamar Odom (34).

Men trøbbelet ender ikke - nå vrakes talkshowet til mamma og manager Kris Jenner etter kun én sesong. Det bekreftet TV-kanalen Fox i en pressemelding fredag, ifølge RadarOnline.

Programmet «Kris», som hadde premiere i juli 2013, blir altså ikke å se på kanalen i år.

«Men muligheter for talkshowet, eller et nytt prosjekt for Kris Jenner for 2015-sesongen vil bli diskutert og vurdert seriøst», heter det i uttalelsen.

STJERNEFAMILIE: Forloveden til datteren Kim har hjulpet Kris med seertallene ved å stille opp i programmet, men til ingen nytte. Her er mor og datter avbildet på et frokost-event før jul. Foto: FameFlynet
STJERNEFAMILIE: Forloveden til datteren Kim har hjulpet Kris med seertallene ved å stille opp i programmet, men til ingen nytte. Her er mor og datter avbildet på et frokost-event før jul. Foto: FameFlynet Vis mer

Allerede seks uker ut i «Kris»-sendingene, spådde RadarOnline at Kris Jenner kom til å bli sparket fra kanalen grunnet lave seertall. Selv om de seks ukene ble til seks måneder, tror nettstedet at reality-stjernens programlederkarriere herved er over for godt.

- Kris er blitt fortalt at talkshowet ikke vil bli noe av videre. Seerne bare skrudde av og vil virkelig ikke se henne på TV på dagtid, ikke i noe format, sier kilder nær familien til RadarOnline. 

«Keeping Up with the Kardashians» er heldigvis ikke tatt av lufta for øyeblikket, så 58-åringen vil nok ha litt å drive med fremover likevel.

LES OGSÅ: Artistparet hermer etter Kim og Kanye