Vrakes av stylistene

Amerikanske stylister blir skremt av Kristen Stewarts klesstil.

FÅR MOTEREFS: Stylister boikotter Kristen Stewart på grunn av hennes kjedelige klesstil. Her er hun sammen med kjæresten Robert Pattinson på filmpremiere i Los Angeles.  Foto: All Over Press
FÅR MOTEREFS: Stylister boikotter Kristen Stewart på grunn av hennes kjedelige klesstil. Her er hun sammen med kjæresten Robert Pattinson på filmpremiere i Los Angeles. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mange stylister ønsker å jobbe med hete stjerner i Hollywood, men det motsatte gjelder for Kristen Stewart (21). «Twilight»-stjernen får nemlig svært få tilbud fra stylister, og årsaken skal være hennes avslappede stil.

- Veldig få vil jobbe med henne fordi hun nekter å se bra ut, sier en kilde til U.S. magazine.

I motsetning til filmbyens mange superstjerner, er nemlig ikke Stewart så nøye med utseende. Hun dropper gjerne sminke og går ofte ut av huset i t-skjorte og joggebukse.

- Hun har stygge negler, slitte joggesko og dårlig holdning, fortsetter kilden.

Selv om hun ofte kommer i kjoler fra luksusmerker som Chanel og Oscar de la Renta på den røde løperen, vil ikke stjernen ofre seg for skjønnheten. Da hun tidligere i november kom på London-premieren av den siste «Twilight»-filmen byttet hun ut de høye skoene med joggesko da hun signerte autografer.

Kjæresten Robert Pattinson ser ikke ut til å bry seg om Stewarts komfortable stil. Nylig ble det kjent at paret flytter sammen i en luksusleilighet i London.
  
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Teknisk sett er vi gift

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer