Vraker Rihanna-reklamen

Niveas nye sjef hevder Rihanna er altfor sexy for hudkremen deres.

FOR DRISTIG: Det er nok bilder som dette, som Rihanna selv postet fra fest på Twitter, som gjør at Nivea dropper henne.  Foto: All Over Press
FOR DRISTIG: Det er nok bilder som dette, som Rihanna selv postet fra fest på Twitter, som gjør at Nivea dropper henne. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I fjor var Rihanna (24) det nye ansiktet til hudkremprodusenten Nivea. De brukte musikken og ansiktet hennes i reklamer for produktene sine, og sponset blant annet verdesnturnéen hennes. Det skjønner ikke den nye sjefen i eierselskapet Beiersdorf bæret av.

- Reklamen med Rihanna burde ikke vært godkjent. Jeg forstår ikke hvordan kjerneverdiene til Nivea, som er familie og pålitelighet kan assosieres med Rihanna, sier Stefan Heidenreich ifølge tyske Welt Online.

Heidenreich har tatt over rollen som sjef, fordi det 100 år gamle selskapet svikter i flere markeder.

Det er lite som tyder på at Nivea vil fortsette å bruke reklamekampanjen med Rihanna, fordi Heidenreich har stemplet den som ikke godkjent. Selv har sangerinnen fra Barbados, svart på kritikken ved å poste et bilde av han på Twitter, hvor hun sier «Bildet taler for seg selv». Uten å spesifisere videre.

Rihanna er blant annet kjent for å spille mye på sex, vill festing, høyt alkoholforbruk, og flere frekke klesplagg. Både på scenen og i privatlivet. Det er også tegn på at hun og den tidligere voldsdømte ekskjæresten Chris Brown, finner veien tilbake til hverandre igjen.

Det er heller ikke første gang at folk er misfornøyde med Rihannas deltakelse i reklamekampanjer. I fjor syns Kuwait at parfymereklamen hennes ble for dristig, og måtte retusjere morgenkåpen hennes, slik at den dekket til kroppen. Selv hevder sangerinnen at hun elsker å være naken. Men nylig ble hun rasende da flere medier spekulerte i at hun brukte naken stand-in for Armani sine dongeribukser. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik ser hun ut uten sminke   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer