Isak Dreyer:

Vraker «Farmen kjendis»-premien

- Jeg trenger penger.

VINNER: Dette er vinneren av «Farmen Kjendis» 2022. Reporter: Celina Morken. Video: Thea Hope/Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag gikk fisker Isak Dreyer (27) av med seieren i «Farmen kjendis».

I premie fikk han en splitter ny luksus-elbil, men den har han ingen planer om å beholde.

- Hjemme har jeg en kjempefin bil som går på diesel, den vil jeg ikke bytte ut. Jeg trenger penger mer enn ny bil, sier han til Klikk.

FINALEFEST: Isak Dreyer og Sophie Elise Isachsen under finalefesten på Mesh i Oslo søndag kveld. Foto: Espen Solli/TV 2
FINALEFEST: Isak Dreyer og Sophie Elise Isachsen under finalefesten på Mesh i Oslo søndag kveld. Foto: Espen Solli/TV 2 Vis mer

TV 2s pressesjef Jan Petter Dahl bekrefter at Isak Dreyer heller har fått «en kompensasjon» fra den aktuelle bilforhandleren i stedet for en bil.

Pressejefen ønsker ikke å fortelle hvor stor kompensasjonen er.

- Hvor mye den er på, har vi ikke mulighet til å kommentere, sier han.

FORELSKA: Årets «Farmen kjendis»-vinner får spørsmål om ryktene mellom han og Sophie Elise. Reporter: Thea Hope Vis mer

- Ufortjent vinner

Det at Dreyer vant TV 2-konkurransen, har fått enkelte til å reagere.

TV-profil Mads Hansen (38), som leder den vanlige versjonen av «Farmen», uttalte tidligere i år at han var både forfjamset og provosert etter at flere av årets deltakere i kjendisutgaven hadde smuglet inn goder på gården fra utsida.

VIL KJØRE SIN EGEN BIL: Isak Dreyer har fått en kompensasjon fra bilforhandleren i stedet for en luksus-elbil. Foto: Skjermdump/TV 2
VIL KJØRE SIN EGEN BIL: Isak Dreyer har fått en kompensasjon fra bilforhandleren i stedet for en luksus-elbil. Foto: Skjermdump/TV 2 Vis mer

- Ufortjent

Tidligere har det kommet fram at blant andre både Dreyer og Sophie Elise Isachsen (27) var «uhumskhetene».

Kjærlighetsryktene svirrer rundt Dreyer og Isachsen.

- Det er ikke noe mer å si enn at det er en ufortjent vinner. En uverdig vinner. Når man jukser såpass inngående og går så all inn for å jukse som Isak gjorde …, sa Hansen.

KJÆRESTESPØRSMÅL: Dette svarer Sophie Elise om at hennes forhold til «Farmen kjendis»-kollega. Reporter: Thea Hope. Video: Steffen Pettersen Vis mer

- Basert på tillit

I saken som Se og Hør tidligere har publisert kom det frem at det ble en konkurranse mellom «smuglerne» og produksjonen.

- «Farmen» er basert på tillit, akkurat som en quiz er. Du kan google alle svar og få alle svarene riktig. Du får fordeler, sa Hansen, og fortsatte:

- Det heter «Kampen for tilværelsen», man skal klare seg på mindre mat og det man får på gården. Og da er det også påfallende at Isak, som har fått og skapt et rykte som en villmarksfyr og tøff fyr som har vunnet «Norges tøffeste», ikke klarer seks uker på «Farmen» engang med den maten man får. Da er du ikke så veldig tøff da.

GÅRDSFLØRT: I fjor oppsto det søt musikk mellom Victoria Tolaas og Isak Dreyer på «Norges tøffeste». Nå forteller Victoria hvordan det er å se den åpenbare flørtingen mellom Isak og Sophie Elise på «Farmen kjendis» et knapt år senere. Video: Rød Løper/TV 2/NRK Vis mer

Se og Hør var i kontakt med Isak Dreyer, som ikke ønsket å kommentere saken.

Hansen påpekte imidlertid at han bare kjenner til saken gjennom det som har kommet frem i mediene.

LES OGSÅ: Ekspert raser: - Helt uhørt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer