MANNLIGE TV-BØNDER: Det var til slutt Jan Erik Kjær, Clas Kvisler, Kristian Akervold og Calle Breen som kunne juble høyest i "Jakten på kjærligheten". Det er nemlig de fire vi får følge denne høsten. Foto: TV 2
MANNLIGE TV-BØNDER: Det var til slutt Jan Erik Kjær, Clas Kvisler, Kristian Akervold og Calle Breen som kunne juble høyest i "Jakten på kjærligheten". Det er nemlig de fire vi får følge denne høsten. Foto: TV 2Vis mer

Vraker alle Jakten-frierne

- Ingen av brevene beveget meg nok, forteller den utslåtte TV-bonden.

SEHER.NO: For noen uker siden ble det kjent at "Jakten på kjærligheten" i år består av de fire mannlige bøndene, Jan Erik Kjær (41), Clas Kvisler (36), Kristian Akervold (32) og Calle Breen (49). For jentene, Cecilie Hansen, Louise Gjør, Kirsten M. Lynum og Eva Kindahl var det derimot over og ut.

Det var på sedvanlig vis antallet brev som avgjorde hvem som fikk være med videre i programmet. Og de som ikke kom gjennom nåløyet, sto absolutt helt fritt til å ta kontakt med sine egne friere.

Eva Kindahl (38) fikk totalt åtte brev gjennom det populære TV 2-programmet. Til Seher.no innrømmer hun derimot at hun vraker dem alle sammen.

- Noen brev beveget meg litt, men ingen av dem beveget meg nok, forteller hun.

Kindahl, som holder til på Skesmo, har lovet at alle frierne skal få svar på brevene de har sendt. Men fortsatt har ikke 38-rukket å svare.

- Jeg står fortsatt ved at alle skal få svar, og jeg skal forsøke å få sendt det avgårde til helgen eller til uka. Men jeg kommer nok bare til å skrive "Tusen takk", resten forstår de nok selv, sier hun.

- Savner du en kjæreste da, Eva?

- Ja, selvfølgelig gjør jeg det, ellers hadde jeg jo ikke meldt meg på "Jakten". Men jeg stresser ikke, det må jo være noe som føles riktig. Jeg har ingen panikk, det er bedre å være lykkelig singel enn å være ulykkelig i et forhold, sier hun til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Pusser opp huset før "Jakten"