TRIST: - Jeg kommer til å savne ham. Mine tanker går til hans nærmeste, sier Aksel Hennie om Thomas Nordseth-Tillers bortgang. Foto: SCANPIX
TRIST: - Jeg kommer til å savne ham. Mine tanker går til hans nærmeste, sier Aksel Hennie om Thomas Nordseth-Tillers bortgang. Foto: SCANPIXVis mer

- Vondt, uforståelig og absurd

Den norske skuespillerstjernen sørger over tapet av vennen.

SEHER.NO: Det var natt til onsdag at "Max Manus"-forfatter Thomas Nordseth-Tiller (28), etter å ha ligget på sykehus i flere måneder, til slutt tapte kampen mot kreften. Skuespiller Aksel Hennie er full av lovord om sin avdøde venn.

- Det er vondt, uforståelig og absurd at Thomas er borte. Han var et sjeldent fint menneske, og det er en utrolig begavet og dyktig manusforfatter som nå har sluttet å skrive. Jeg kommer til å savne ham. Mine tanker går til hans nærmeste, sier Hennie til Dagbladet.

"Max Manus" var Nordseth-Tillers første realiserte filmmanus. Ifølge avisen, hadde han en bachelorgrad i film, og tok utdannelsen i Norge, USA og Australia. For manuset han skrev til "Max Manus" vant han Kosmoramaprisen.

Per dags dato er filmen sett av hele 1.150.000 kinogjengere i Norge. Også Nicolai Cleve Broch, som spiller rollen som Gregers Gram synes det er svært trist at Nordseth-Tiller nå har gått bort.

- Det jeg først og fremst tenker på nå er hans familie. Dette er bare helt forferdelig og meningsløst, sier han.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Kysset du aldri fikk se