Jennifer Aniston om graviditetsryktene:

- Vondt og ekkelt

Jennifer Aniston tar et oppgjør med de utallige graviditetsryktene.

RYKTEOFFER: Det er få stjerner som har opplevd flere rykter om seg selv enn Jennifer Aniston. Matt Baron/BEI/REX/NTB
RYKTEOFFER: Det er få stjerner som har opplevd flere rykter om seg selv enn Jennifer Aniston. Matt Baron/BEI/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden Jennifer Aniston (52) slo gjennom som Rachel Green i «Friends» i 1994, har hun vært offer for utallige overskrifter om seg selv, også overskrifter som det ifølge stjernen aldri har vært hold i, som har resultert i beinhardt oppgjør med pressen.

Detaljer om kjærlighetslivet hennes, ikke minst babyrykter, har svirret i internasjonal presse i alle år, selv om hun i nesten 30 år tilsynelatende har taklet presset bedre enn de fleste.

Heller ikke nå, når «The Morning Show»-stjernen snart fyller 53 år, har babyryktene sluttet oppstå.

- Tok alt personlig

I et nytt intervju med The Hollywood Reporter forteller Aniston at tidene har endret seg, men i stedet for at tabloidpressen i hytt og vær skriver at hun venter barn, mener stjernen at det i dag er sosiale medier som har den makten.

- Skal jeg fremdeles ha tvillinger? Skal jeg bli en mirakelmor i en alder av 52?, sier hun lattermildt om alle ryktene som har oppstått rundt seg.

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer

Hun innrømmer imidlertid at hun tidligere lot slike rykter gå inn på seg personlig.

- (...) Jeg pleide å ta alt veldig personlig - graviditetsryktene og alle «Å, hun valgte karriere over barn»-antakelsene. Men du aner ikke hva som skjer med meg personlig, medisinsk, hvorfor jeg ikke kan ... Kan jeg få barn? De vet ingenting, og det var virkelig vondt og ekkelt, sier hun.

- Evig press på kvinner

Etter nesten tre tiår i bransjen har hun opplevd sin del av både fornærmende og svært kreative overskrifter, og selv om hun vedgår at enkelte av dem kan få begeret til å renne over, evner 52-åringen stort sett å le av det hun opplever som stadig mer absurde overskrifter om seg selv.

Tidligere har hun også beinhardt påpekt overfor InStyle at ingen andre enn henne vet hva som skjer bak lukkede dører.

VEKKER REAKSJONER: I et klipp fra 1998 kan se den tidligere «Late Show»-verten David Letterman sutte på «Friends»-stjerna Jennifer Anistons hår. Nå har videoen funnet sin vei tilbake til sosiale medier. Foto: NTB / CBS Vis mer

Også i dette intervjuet ble barneryktene et tema.

- Det er et evig press på kvinner om å bli mødre, ellers blir de ansett for å være ødelagt vare. Kanskje det ikke er meningen med at jeg er plassert her på denne planeten, at jeg skal formere meg. Kanskje det er helt andre ting jeg skal gjøre? fortsatte hun.

Som nevnt tidligere tok hun også et oppgjør med mediene i 2016, åtte år etter at hun først fikk nok av overskrifter om sitt «uheldige kjærlighetsliv».

- Hele denne «stakkars ensomme Jen»-greia, denne teorien om at jeg er så uheldig i kjærligheten? Jeg føler faktisk at jeg har vært utrolig heldig når det gjelder kjærlighet. Jeg er akkurat der jeg vil være, sa hun til Vogue den gang.

LES OGSÅ: Jennifer Aniston gjenforent med eksmannen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer