«Linni søker drømmeprinsen»:

- Vondt i tennene som ikke er der

Sven Grimstvedt fra «Linni søker drømmeprinsen» ble knivstukket i Frankrike.

TENNER: Sven, kjent fra «Linni søker drømmeprinsen», forteller at han har blitt knivstukket i Frankrike. Video: Discovery + Vis mer
Publisert

Den seneste tiden har spente TV-seere fått bli med på datingreisen til Linni Meister (36) i programmet «Linni søker drømmeprinsen» på Discovery+.

De håpefulle frierne har fått en god dose oppmerksomhet og mange engasjerer seg i valgene Meister står overfor.

Sven Grimstvedt (30) kunne i starten av programmet oppleves som nokså stille og rolig, men etter hvert har han tatt større plass.

Ble knivstukket

Grimstvedt valgte også nylig å være ærlig med Meister om en helt spesiell hendelse som skjedde for fem år siden. Da han var på jobbtur i Frankrike, ble han utsatt for et ransforsøk. Den gang ble han også knivstukket.

KRYPTISK: Linni Meister er i full gang med serien «Linni søker drømmeprinsen». Nå har vi kanskje funnet et hint på hvem som stikker av med hjertet hennes. Video: Luna Lea/Rød Løper/Discovery+ Vis mer

Det var en sen kveld etter at han hadde spist og drukket med kollegaer at hendelsen fant sted. Grimstvedt forteller til Se og Hør at de ble ganske fulle og at han valgte å gå tilbake til hotellet før de andre. Han gikk litt feil og endte opp i det han selv beskriver som en «merkelig gate».

Der var det en gjeng som slang kommentarer og skulle ha tak i klokka hans, forteller «Drømmeprinsen»-deltakeren i dag.

- Jeg var ikke så interessert i å gi fra meg den, sier Grimstvedt, før han følger opp med å fortelle at det endte med slåssing mot fire franskmenn.

- Jeg fikk et eller annet i kjeften og svimte av, minnes Grimstvedt.

Da hadde han blitt knivstukket, forteller han.

RØRENDE: En av drømmeprinsene avslører følelser i et brev til Linni Meister, i «Linni søker drømmeprinsen». Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

Ingen ville hjelpe

Da «Drømmeprinsen»-deltakeren kom til seg selv igjen var han full av blod, og kjente at ting ikke var helt som det skulle inne i munnen. Det viste seg altså at han ikke bare var blitt slått, men også knivstukket i munnen.

30-åringen forteller at det var langt fra behagelig. Videre forsøkte han å komme seg til hotellet ved hjelp av taxi.

- Ingen ville stoppe. Så jeg måtte jo stå midt i veien og fysisk stoppe en taxi, da, men han ville heller ikke ha meg med, sier Grimstvedt og legger til:

- Så jeg tenkte «hvis jeg slår inn sideruten på bilen, da kjører han vel til politiet, i hvert fall». Men det gjorde han ikke, han bare stakk av gårde.

Grimstvedt forteller at han til slutt fikk haiket med en som kjørte ham til hotellet. Deretter tok han en tur innom kollegaen som bodde i rommet ved siden av.

- Så tok jeg en slurk av en flaske med Jack Daniels, men det rant jo bare ut igjen av munnen.

TÅRER: Det ble tårevått i dagens episode av «Linni søker drømmeprinsen» når neste drømmeprins måtte bli sendt hjem. Reporter: Luna Lea. Video: Rød Løper. Vis mer

Med fire tenner mindre var det vanskelig å holde munnen tett, forklarer «Drømmeprinsen»-deltakeren.

Deretter ble det ringt etter ambulanse og han fikk legehjelp. Da han omsider kom seg til sykehuset måtte han sy, og da han kom hjem igjen til Norge måtte han på nytt oppsøke legehjelp.

- Da jeg kom hjem måtte jeg trekke ut noen rester av tennene, forteller Grimstvedt, og legger til at han har fått satt inn noen skruer.

Har fantomsmerter

Fortennene han mistet er fremdeles festet på en skinne han kan ta ut og inn. Det er fordi han sliter med ganen og venter på å få byttet ut denne løsningen med nye tenner.

VISER FREM: Sven Grimstvedt viser frem skinnen, et slags gebiss, i «Linni søker drømmeprinsen». Foto: Discovery+
VISER FREM: Sven Grimstvedt viser frem skinnen, et slags gebiss, i «Linni søker drømmeprinsen». Foto: Discovery+ Vis mer

- Jeg venter på at ganen skal sette seg bedre. Alt er klart til å få satt inn nye tenner.

- Har du fremdeles noen smerter?

- Jeg har fantomsmerter, det gjør vondt i tennene som ikke er der, sier 30-åringen og legger til at det er veldig merkelig.

- Når jeg får det, så må jeg bare fokusere på noe annet. Det er jo ikke vanvittig vondt, bare irriterende, følger Grimstvedt opp.

TV-EXIT: Kenan var den som dessverre måtte forlate «Linni søker drømmeprinsen». Nå forteller han hvordan det var å ryke ut, og om tiden etterpå. Reporter: Luna Lea. Video: Rød Løper. Vis mer

Delte det med Linni

- Har opplevelsen preget deg i etterkant?

- Nei, heldigvis ikke. Jeg lurte veldig på hvordan jeg kom til å reagere i etterkant, du vet jo aldri hvordan psyken reagerer, sier han og legger til:

- Men bank i bordet - jeg har ikke mistet noe nattesøvn av den grunn, nei.

Forholdet ble anmeldt i Frankrike, men har ikke ført frem.

- Hvordan var det å dele opplevelsen med Linni, da?

- Det var ganske naturlig, det. Hun tok det som en sporty dame, hun har levd et liv hun også og vet vel at det ikke er helt rett frem.

DELER: Her får Linni Meister vite om hendelsen. Foto: Discovery+
DELER: Her får Linni Meister vite om hendelsen. Foto: Discovery+ Vis mer

Han tror likevel at Linni fikk litt sjokk.

- Jeg var vel ikke akkurat den som blåste av kruttet i første svingen da vi var der inne. Hun trodde vel at jeg var en veldig stille og rolig person.

LES OGSÅ: Moren skuffet etter dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer