«Linni søker drømmeprinsen»:

- Vondt i tennene som ikke er der

Sven Grimstvedt fra «Linni søker drømmeprinsen» ble knivstukket i Frankrike.

TENNER: Sven, kjent fra «Linni søker drømmeprinsen», forteller at han har blitt knivstukket i Frankrike. Video: Discovery + Vis mer
Publisert

Den seneste tiden har spente TV-seere fått bli med på datingreisen til Linni Meister (36) i programmet «Linni søker drømmeprinsen» på Discovery+.

De håpefulle frierne har fått en god dose oppmerksomhet og mange engasjerer seg i valgene Meister står overfor.

Sven Grimstvedt (30) kunne i starten av programmet oppleves som nokså stille og rolig, men etter hvert har han tatt større plass.

Ble knivstukket

Grimstvedt valgte også nylig å være ærlig med Meister om en helt spesiell hendelse som skjedde for fem år siden. Da han var på jobbtur i Frankrike, ble han utsatt for et ransforsøk. Den gang ble han også knivstukket.

Det var en sen kveld etter at han hadde spist og drukket med kollegaer at hendelsen fant sted. Grimstvedt forteller til Se og Hør at de ble ganske fulle og at han valgte å gå tilbake til hotellet før de andre. Han gikk litt feil og endte opp i det han selv beskriver som en «merkelig gate».

Der var det en gjeng som slang kommentarer og skulle ha tak i klokka hans, forteller «Drømmeprinsen»-deltakeren i dag.

- Jeg var ikke så interessert i å gi fra meg den, sier Grimstvedt, før han følger opp med å fortelle at det endte med slåssing mot fire franskmenn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.