Jana Kramer:

- Vondt i hjertet

Contryartisten feiret sin første Thanksgiving uten barna.

UTEN BARNA: Jana Kramer deler om sin første Thanksgiving uten barna. Foto: Broadimage/REX/Shutterstock editorial/NTB
UTEN BARNA: Jana Kramer deler om sin første Thanksgiving uten barna. Foto: Broadimage/REX/Shutterstock editorial/NTB Vis mer
Publisert

Det ble en annerledes feiring av Thanksgiving i år for countrysanger og «One Tree Hill»-skuespiller Jana Kramer (37).

Torsdag feiret hun uten barna for første gang etter skilsmissen med Mike Caussin (34), som er en tidligere amerikansk fotballspiller. Barna skal ha vært hos Caussin, ifølge People.

På Instagram delte hun et emosjonelt innlegg med et bilde av barna, der hun åpnet seg om utfordringene som fersk alenemor under den amerikanske høytiden.

«Jeg har vondt i hjertet fordi jeg ikke er sammen med dem i dag», begynner hun innlegget.

«Det er vondt å ikke være sammen med dem i dag, og jeg har på følelsen at uansett om det er første høytid fra hverandre eller den trettiende, vil det gjøre vondt. MEN hvor takknemlig er jeg ikke for å være deres mamma!»

Utroskap og sexavhengighet

Tidligere på dagen la sangeren ut et en tårevåt video på Instagram-story fra sofaen hjemme i Nashville.

- Gledelig Thanksgiving, sa hun til kameraet med blanke øyne.

Kramer sa hun var klar over at det kom til å bli tøft. men at regnværet ikke hjalp på smerten. Deretter pekte hun på de trillende tårene.

- Jeg kommer til å fullføre dette, dra på en løptetur og telle mine velsignelser. For det er mye å være glad for. Men det er også OK å kjenne på følelsene. Høytider er ikke lett for alle, i hvert fall ikke den første.

DOBBELTGJENGERE: De to Hollywood-skuespillerne Scarlett Johansson og Margot Robbie har hver sine dobbeltgjengere på TikTok. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

Kramer og Caussin gikk hver til sitt etter nesten seks års ekteskap, etter at fotballspilleren angivelig var utro mot Kramer nok en gang.

Hun skal også ha solgt gifteringen etter bruddet.

Caussin på sin side har innrømmet utroskapen noen år tilbake, etter å ha vært på behandling i 2016 og ble komfortabel med å eie faktumet at han var sex-avhengig, ifølge Page Six.

- Jeg har kjempet, dere. Jeg har elsket hardt. Jeg har tilgitt, sa Kramer etter bruddet.

DEN GANG DA: Kramer og Caussin møttes i 2014. Forholdet skal ha vært ustabilt fra start. Foto: Shutterstock editorial/NTB
DEN GANG DA: Kramer og Caussin møttes i 2014. Forholdet skal ha vært ustabilt fra start. Foto: Shutterstock editorial/NTB Vis mer

- Barna burde tatt mitt navn

Skilsmissen ble endelig i juli og Kramer har søkt om delt foreldrerett for deres to små barn, Jolie (5) og Jace (2). Hun har tidligere vært åpen om med følgerne sine på sosiale medier om det å være alenemor.

I september snakket stjernen om hvordan skilsmissen har påvirket henne i egen podkast «Wine Down». Der sa hun at hun ikke klarte å holde tårene tilbake da etternavnet hennes ble juridisk endret tilbake til pikenavnet, Kramer.

Ulike klipp av Johnny Depp i forbindelse med skilsmisse-skandalen. Video licensed from NTB Scanpix Vis mer

- Jeg gråt fordi det var mine barns navn, det føltes så adskilt og det sugde, sa hun den gang.

Da begynte hun å reflektere over det å ha et annet etternavn enn barna.

Kramer sa da at de burde ha hennes navn, ettersom hun fødte dem og har de 70 prosent av tiden.

- Og jeg tenkte, «jeg skal aldri bytte etternavn igjen. Aldri».

Sangeren sendte også varme tanker til de som har det vanskelig under høytider i samme Instagram-innlegg. Til dem har hun følgende råd:

- Få det ut, og la oss spise og drikke bort følelsene våre, skriver hun etterfulgt av to smilefjes med tårer.

LES OGSÅ:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer