Inger Houghton:

- Vondt hele tiden

Den gravide treningsinfluenseren Inger Houghton åpner seg om smerter mot slutten av tvillingsvangerskapet.

MANGE PLAGER: Treningsinfluenseren Inger Houghton venter tvillinger. Nå åpner hun seg om smertene hun kjenner på daglig. Foto: Privat
MANGE PLAGER: Treningsinfluenseren Inger Houghton venter tvillinger. Nå åpner hun seg om smertene hun kjenner på daglig. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Treningsinfluenseren Inger Houghton (35), best kjent som «Inger in Dubai», er for tiden gravid i uke 37. Hun og ektemannen Ian Houghton (36) venter tvillinger, en gutt og ei jente. Og med det blir den fire år gamle datteren Kaia, storesøster for første gang.

Svangerskapet har imidlertid ikke gått helt smertefritt for seg, noe Houghton tidligere har vært åpen om både på Instagram og overfor Se og Hør.

I slutten av september fortalte 35-åringen at hun ikke kunne huske at hun hadde så mange plager under sitt forrige svangerskap.

I et nytt innlegg på Instagram deler treningsinfluenseren at hun er svært ukomfortabel og har vondt hver eneste dag.

«Bekkenet mitt gjør vondt, ryggen gjør vondt, føttene er hovne og omtrent alt gir meg halsbrann. Det verste er imidlertid hvor vond magen min er. Den er så hard og sensitiv og det føles ærlig talt ut som at den skal sprekke opp. Jeg vet at det vil være verdt det, men vær så snill babyer, kom ut. Vi vil møte dere», er blant det hun skriver til et bilde av den høygravide magen sin.

Glad for at det finnes en målstrek

Når Se og Hør slår på tråden til Houghton kan hun fortelle at nå synger det virkelig på siste verset, og at hun føler seg klar for å få tvillingene ut.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer