Inger Houghton:

- Vondt hele tiden

Den gravide treningsinfluenseren Inger Houghton åpner seg om smerter mot slutten av tvillingsvangerskapet.

MANGE PLAGER: Treningsinfluenseren Inger Houghton venter tvillinger. Nå åpner hun seg om smertene hun kjenner på daglig. Foto: Privat
MANGE PLAGER: Treningsinfluenseren Inger Houghton venter tvillinger. Nå åpner hun seg om smertene hun kjenner på daglig. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Treningsinfluenseren Inger Houghton (35), best kjent som «Inger in Dubai», er for tiden gravid i uke 37. Hun og ektemannen Ian Houghton (36) venter tvillinger, en gutt og ei jente. Og med det blir den fire år gamle datteren Kaia, storesøster for første gang.

Svangerskapet har imidlertid ikke gått helt smertefritt for seg, noe Houghton tidligere har vært åpen om både på Instagram og overfor Se og Hør.

I slutten av september fortalte 35-åringen at hun ikke kunne huske at hun hadde så mange plager under sitt forrige svangerskap.

I et nytt innlegg på Instagram deler treningsinfluenseren at hun er svært ukomfortabel og har vondt hver eneste dag.

«Bekkenet mitt gjør vondt, ryggen gjør vondt, føttene er hovne og omtrent alt gir meg halsbrann. Det verste er imidlertid hvor vond magen min er. Den er så hard og sensitiv og det føles ærlig talt ut som at den skal sprekke opp. Jeg vet at det vil være verdt det, men vær så snill babyer, kom ut. Vi vil møte dere», er blant det hun skriver til et bilde av den høygravide magen sin.

Glad for at det finnes en målstrek

Når Se og Hør slår på tråden til Houghton kan hun fortelle at nå synger det virkelig på siste verset, og at hun føler seg klar for å få tvillingene ut.

- Det ble plutselig veldig vondt, men jeg får trøste meg med at jeg har vært i relativt bra form en god stund. Nå skal jeg klare å holde ut den siste biten. Jeg blir satt i gang om ei ukes tid, og det er godt å vite at det finnes en målstrek, innrømmer hun.

Smertene meldte seg for tre uker siden. Hvis hun går får hun vondt i bekkenet sitt, og hvis hun sitter får hun vondt i ryggen, forklarer hun.

- Den siste uka har det vært vondt hele tiden, men det er rart hvor vant man blir til det. Å sove er ikke det jeg foretrekker for tiden, for når jeg først legger meg, så får jeg kanskje sove en time, fortsetter hun, og påpeker at hun prøver å fokusere på det positive.

FIKK REAKSJONER: Julianne Nygård, kjent som «Pilotfrue», er gravid med barn nummer to. Da hun valgte å dele en video hvor hun gikk på vekta skapte det reaksjoner. Vis mer

- Hvordan påvirker smertene hverdagen din?

- Det går ganske utover dem jeg bor med. Jeg har en kort lunte i utgangspunktet, men nå er den enda kortere. Så datteren min på fire år har fått litt mer kjeft enn hun har fortjent, og mannen min må holde ut med mye klaging. Men dette er tross alt noe vi har bestemt oss for å gjøre sammen, så det må han tåle, svarer hun lattermildt.

Flyttet i nytt hus som høygravid

Heldigvis kan Houghton få tankene over på noe annet enn smertene da de nylig flyttet inn i nytt hus. Boligen, som ligger på nabotomta til Houghtons foreldre, gir dem nemlig nok å henge fingrene i.

GRAVID: Daniel Louis og kjæresten Kristina Vassileva venter barn. Nå avslører de at hun var gravid mens han deltok på skandaleprogrammet «Ex on the beach». Vis mer

Men det å flytte inn i nytt hus som gravid innrømmer den vordende trebarnsmoren ikke bare har gått knirkefritt for seg.

- Det er mye som skal gjøres, og når du må sette deg ned hvert femte minutt fordi føttene blir for hovne av å stå rett opp og ned - så tar det litt lengre tid. Det er kanskje ikke denne tiden i livet man burde flytte inn i nytt hus, men det har vært litt til hjelp for meg også. Det får dagene til å gå, sier Houghton.

35-åringen legger heller ikke skjul på at hun ikke har fått bidratt så mye som hun ønsket i flytteprosessen, men påpeker at hun heldigvis har fått god hjelp. Det er likevel mye som gjenstår i huset, blant annet uåpnede esker og mangel på ulike møbler.

- Vi har spisebord, men ikke spisebordstoler. Ting er fortsatt ikke helt på stell, men det går det an å leve med. Jeg føler meg allerede hjemme der. Og det som er positivt med å være gravid er at man blir opptatt av å bygge et slags rede til barna sine. Akkurat det har virkelig slått inn hos meg, det å lage et nytt hjem, forklarer hun.

Mer nervøs enn forrige gang

På spørsmål om de har alt klart til tvillingene melder sin ankomst, svarer Houghton med at de ikke har rukket å montere sprinkelsengene.

- Men både babystolene og stellebordet er på plass. Jeg tenker at det kommer sikkert etter hvert. Det kommer uansett til å bli ganske kaotisk, og alt trenger ikke være hundre prosent på stell hele tiden, slår hun fast.

Som nevnt settes fødselen i gang neste uke hvis det ikke skjer på naturlig vis. Houghton meddeler at hun ikke gruer seg til selve fødselen, men forklarer at hun er mer nervøs enn forrige gang.

ÅPENHJERTIG: Katarina Flatland og Harald Dobloug deler klipp fra fødestua i den nyeste episoden av podkasten «Åpen journal». Video: Rød Løper Vis mer

- Den ene kan komme ut og være frisk, men så vet man ikke hva tilfellet er for den andre. Det er det som er litt skumlere denne gangen, innrømmer Houghton.

Det hun gleder seg aller mest til er å ikke være gravid lenger, og dermed slippe alle smertene.

- Jeg gleder meg til å kunne legge meg på ryggen uten at det føles ut som at jeg kveles, og til å sove på magen uten å ha vondt. Men nå vet jeg at det ikke blir så mye soving uansett, og det er litt frustrerende, forteller hun, og legger til:

FØDSEL: Realitydeltaker Synøve Rex lot filmkameraet bli med inn da hun skulle føde datteren sin. Video: Dplay/ Rød Løper Vis mer

- Jeg gleder meg også veldig mye til å se hvordan tvillingene ser ut. Det er jo helt merkelig at man ser for seg to nye tilskudd i familien, men så vet man ikke hvem de er. Det er så surrealistisk. Jeg gleder meg veldig til å bli kjent med dem på utsiden.

LES OGSÅ: - Ville ikke ha ham hjem

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer