- Vondt for familien å få den telefonen

«Farmen»-Anne Beates nærmeste måtte vente i tre timer på svar etter hennes dramatiske ulykke. Se video!

Publisert
Sist oppdatert

Se videointervjuet med Anne Beate øverst i saken!

SEOGHØR.NO: Tidligere denne uka fikk sjokkerte TV-seere se at en kraftig forslått «Farmen»-deltager Anne Beate Rye Teigen (45) i all hast måtte fraktes til sykehus etter å ha blitt løpt ned av en hest. Anne Beate slo hodet i betongen og ble like etterpå sparket i ansiktet av hesten. Blodet fosset, og det hele så  svært stygt ut.

Nå er Anne Beate trygt hjemme hos ektemannen Ole Petter (48) - og omsider på bedringens vei.

- Sloknet helt
På sykehuset ble «Farmen»-deltageren liggende i tre dager med flere kutt og en kraftig hjernerystelse.

- Det går bra med meg nå, det var veldig godt å komme hjem. Endelig fikk jeg slappet av. Med en gang jeg kom hjem, sa kroppen ifra om at jeg var ganske skadet. Nå har jeg tatt det med ro i mange uker, forteller Anne Beate til Se og Hør.

De tre første ukene etter at hun kom hjem fra gården i Grimstad var den vanligvis sprudlende 45-åringen knapt utenfor døra. Hun var fortsatt svimmel og hadde store hodeplager.

HARDT SKADET: Anne Beate Rye Teigen ble rent ned av en hest og ble alvorlig skadet i mandagens «Farmen».  Foto: TV 2
HARDT SKADET: Anne Beate Rye Teigen ble rent ned av en hest og ble alvorlig skadet i mandagens «Farmen». Foto: TV 2 Vis mer

- Jeg sloknet helt da jeg kom hjem. Jeg var oppbrukt, både i hodet og kroppen. Da fikk jeg hvilt slik jeg egentlig skulle gjort rett etter ulykken, sier hun.

- Ikke noe morsomt
For 23 år siden giftet Anne Beate seg med mannen i sitt liv, Ole Petter. Sammen har de sønnene Simen (23) og Stian (21). Kort tid etter ulykken fikk familien en telefon om det fatale som hadde skjedd på gården.

LES MER: I ukens Se og Hør Weekend kan du lese mer om Farmen-Anne Beate. Foto: Se og Hør
LES MER: I ukens Se og Hør Weekend kan du lese mer om Farmen-Anne Beate. Foto: Se og Hør Vis mer

- Mannen min fortalte meg at han reiste på et møte, men at han ikke klarte å konsentrere seg. Han skulle få en ny telefon etter at jeg hadde vært på røntgen. Det tok visst tre timer, og det var tre lange timer for ham.

- Hvordan taklet han det?

- Han hadde det vondt. Barna mine reagerte nok på samme måte, erkjenner melkebonden Anne Beate, som innrømmer at hun snakket med sin familie etter å ha havnet på sykehus, noe hun egentlig ikke har lov til siden hun i teorien fortsatt var en del av TV-programmet.

I Se og Hør Weekend, som er i salg fra fredag av, kan du se bildene og lese hele intervjuet med Anne Beate Rye Teigen!

Farmen ser du på TV 2 mandag og tirsdag klokka 21.40 og søndag klokka 21.45.

LES OGSÅ: - Dette kunne gått mye, mye verre

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer