REALITY-KJÆRESTER: Britt Carin Jonassen og Øyvind Olsen fant tonen på Robinson-øya, men forholdet tok slutt da de kom hjem. Foto: Seher.no, Odd Steinar Tøllefse
REALITY-KJÆRESTER: Britt Carin Jonassen og Øyvind Olsen fant tonen på Robinson-øya, men forholdet tok slutt da de kom hjem. Foto: Seher.no, Odd Steinar TøllefseVis mer

- Vondt å miste noen man er glad i

"Robinson"-Britt Carin snakker ut om hvordan det var å bli dumpet på TV.

SEHER.NO: For noen uker siden tok forholdet mellom "Robinson"-paret Øyvind Olsen (27) og Britt Carin Jonassen (24) slutt under en romantisk ferie i Barcelona.

Hun og Øyvind Olsen fant raskt tonen under "Robinson", og på TV3 i disse dager kan vi se at romansen mellom de to blomstrer.

Men forholdet mellom de to var mye mer enn det vi får se på tv.

- Det er ingenting i forhold til helheten, og det jeg føler at jeg har opplevd med Øyvind. Jeg brukte sommeren min med Øyvind. Jeg, Casper (sønnen til Britt-Carin journ.anm), Øyvind og Gismo, hunden til Øyvind. Så jeg håper forresten jeg får lov til å adoptere han... Det var vel der forholdet startet, sier Britt Carin til "God kveld, Norge".

Men det tok ikke lang tid før forholdet tok slutt, og Britt Carin legger ikke skjul på at det har vært utrolig tøft å komme seg over bruddet.

- Jeg hadde aldri trodd det skulle være så vondt, men det har vært sykt vondt å miste noen man er glad i...

- Jeg må jo nesten le meg i hje når jeg tenker over hvor mange kjærlighetsfilmer jeg har sett, og hvor mye is jeg har spist de siste ukene. Jeg har grått meg i søvn og tenkt at dette var døden, sier hun.

Og unnskyldningen fra Øyvind?

- Har du ikke tid, så har du ikke tid, men jeg følte vel kanskje at det var en litt defus unnskyldning, sier Britt Carin til "God kveld, Norge".

Har du et tips om "Robinson"-deltagerne? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Vi gjemte oss for de andre