Eva Weel Skram:

- Vondt å merke at William ble veldig pappadalt

Da artisten fikk en polypp på stemmebåndet, måtte ektemannen Thomas Stenersen ta ansvaret for sønnen.

DÅRLIG SAMVITTIGHET: Artist Eva Weel Skram gikk med konstant dårlig samvittighet overfor sønnen William da hun var syk. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
DÅRLIG SAMVITTIGHET: Artist Eva Weel Skram gikk med konstant dårlig samvittighet overfor sønnen William da hun var syk. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert

I oktober i fjor fikk artist Eva Weel Skram (32) en betennelse på stemmebåndet, som viste seg å være polypp, og var nødt til å utsette turneen sin.

Hun opplyste også den gang på sin Instagram-profil at hun fikk snakkeforbud av legen, tre dager før sin høstturné, helt frem til jul.

I etterkant av den omfattende operasjonen, har Eva alltid vært redd for at stemmen skal svikte hver gang hun har gått opp på en scene. Denne uken trosset hun likevel redselen igjen - for å synge på «Allsang på Grensen», som vises på TV 2.

Tross redselen for at karrieren plutselig kan være slutt på grunn av en tidligere operasjon og betennelse, er det likevel ikke oppholdet i artistkarrieren på åtte måneder Eva synes var verst med snakkeforbudet.

Dårlig samvittighet

I et intervju med Dagbladet forteller nemlig 32-åringen at hun konstant gikk med en dårlig samvittighet overfor sønnen William på to år.

I intervjuet mimrer Eva tilbake til sin siste konsert under høstturneen, der hun tok flere bedøvende tabletter for å kunne fullføre. Hun forteller at det til slutt bare var hvisking igjen av konserten, og at det i etterkant gjorde veldig vondt.

GIFT: Eva Weel Skram og ektemannen Thomas Stenersen på «Allsang på Grensen» denne uken. Foto: TV 2
GIFT: Eva Weel Skram og ektemannen Thomas Stenersen på «Allsang på Grensen» denne uken. Foto: TV 2 Vis mer

Såret i halsen var på det tidspunktet så ømfintlig at bare det å kremte og le kunne føre til at såret begynte å blø. Dermed tok hennes ektemann Thomas Stenersen (36) med seg William hjem til svigerforeldrene.

- Jeg gledet meg til å lese bøker og synge for han. Men det ble det ikke noe av, sier Eva til avisen.

Jørn Hoel opptrer på Eva Weel Skrams dag på «Hver gang vi møtes» med låten «Superhero». Det Eva ikke vet er at Jørn Hoel har invitert kjæresten hennes til å spille gitar på låta. Vis mer Vis mer

- Ble pappadalt

Eva forteller at hun i den perioden var veldig lei seg for at hun ikke kunne gjøre alt hun hadde planlagt med sønnen.

Selv om hun visste at William hadde det bra med faren sin, savnet hun likevel å være med familien sin.

- Det var litt vondt å merke at William ble veldig pappadalt, at han favoriserte Thomas. Samtidig ble jeg ekstra imponert over Thomas da jeg så hvor flink han var til å ta et større ansvar, sier hun, og legger til:

- Båndene mellom far og sønn er like sterke som båndene mellom mor og sønn, mener artisten.

Travel hverdag

Det er ikke første gang Eva og ektemannen har måttet få en kabal til å gå opp hva gjelder sønnen deres og karrieren.

Det var i januar 2016 at Eva og Thomas kunne ønske William velkommen til verden. Omtrent samtidig fikk bandet deres, «Eva & The Heartmaker», stor suksess. Dette førte til at de måtte kombinere småbarnsliv og turnéliv.

Heldigvis har lille William snille besteforeldre som stiller opp, som også hjalp både mor og far.

- Vi er veldig heldige som har med foreldrene mine og mammaen til Thomas på turné av og til. Også kan han være litt på hytta i sommer, som er ganske nære. Så han får litt mer ferie enn vi får i år, for å si det sånn, sa Eva da Se og Hør møtte henne i Halden i 2016.

Lille William har blitt godt vant til å bli med foreldrene sine på konsert og turneer.

Bare fire dager etter fødselen var Eva allerede tilbake på jobb, og måneden etter avslørte hun at hun skulle på turne igjen. Da måtte William bli med.

- Vi koser oss masse sammen. Nå har vi en rolig periode, og jeg skal ikke stresse. I mars skal vi på turné. Da blir det fullt kjør, og han skal være med hele tiden, røpet hun til Se og Hør den gang.

LES OGSÅ: Slik avkrefter superparet bruddryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer