Vollvik og kona kastes ut av sitt hjem

Millionvillaen skal tvangsselges.

MÅ UT: I forrige uke fastlo Bergen tingrett at Idar Vollvik og kona kastes ut av villaen sin. Den har et bruksareal på 410 kvadratmeter, og ble kjøpt for seks millioner kroner i 2011, skriver Dagens Næringsliv.  Foto: Stella Pictures
MÅ UT: I forrige uke fastlo Bergen tingrett at Idar Vollvik og kona kastes ut av villaen sin. Den har et bruksareal på 410 kvadratmeter, og ble kjøpt for seks millioner kroner i 2011, skriver Dagens Næringsliv. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: I fjor sommer ble det besluttet at eiendommen til Idar Vollvik og kona Anita skulle tvangsselges - for andre gang på under ett år. Den gang kom mobilgründeren til enighet med DNB, og tvangssalget ble trukket.

Vollvik skal fremdeles ikke ha gjort opp for seg, og nå har eiendomsinvestor Tom Altenborn fått rettens medhold i å kaste ham ut slik at villaen kan tvangsselges, skriver Dagens Næringsliv onsdag.

- Vi er nødt til å ta de nødvendige skrittene for å sikre at vår klient får oppgjør for sin fordring, sier advokat og partner Kristian Voie Danielsen i advokatselskapet Hulaas til DN.no.

Voie Danielsen representerer eiendomsinvestor Tom Altenborn og selskapet Fire X Ta, som i 2011 sikret seg pant på 2,5 millioner kroner i villaen til Vollvik.

Advokat Rune Stavenes, som er rettens medhjelper ved tvangssalget, har siden i fjor høst jobbet med den nye tvangsalgsbeslutningen - etter at eiendomsinvestor Altenborn gikk lei av å vente på pengene sine, skriver nettstedet.

Les hele saken i DN.no.

LES OGSÅ: Vollvik ville trekke seg fra «Skal vi danse» da sønnen døde