Voktet av politi etter drapstrusler

- Det er klart jeg er redd.

TRUET PÅ LIVET: Norsk-pakistanske Shabana Rehman måtte ha beskyttelse av politiet under helgens premiere på showet «Homeland Insecurity» i LA. Foto: SCANPIX
TRUET PÅ LIVET: Norsk-pakistanske Shabana Rehman måtte ha beskyttelse av politiet under helgens premiere på showet «Homeland Insecurity» i LA. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: I helgen hadde den norsk-pakistanske komikeren Shabana Rehman (34) premiere på showet «Homeland Insecurity», som er en bearbeidet versjon av «For konge og fedreland - Shabana Rehman i nasjonens tjeneste», på Hollywood-teateret Working Stage.
 
34-åringen har gjort seg godt bemerket gjennom sine opptredner de siste årene,
og har blitt både hatet og elsket for sine uttalelser.

I showet, som hadde premiere i Los Angeles 7. januar, serverer hun skarpe spøker og blodig alvor, og som følge av tidligere mobbing, sjikane og drapstrusler måtte 34-åringen ha sikkerhetsvakter rundt seg da hun opptrådde, skriver Dagbladet.
 
Showets produsenter hadde på forhånd underrettet politiet i LA om situasjonen. Dermed fikk to politimenn i oppgave å passe på henne under opptredenen.  

Utenfor teatret stod også vakter og kontrollerte ID-kort og vesker.

- Det er klart jeg er redd, men jeg har valgt å alltid fullføre showene mine, for alternativet er mye verre. Jeg er enda mer redd for å måtte holde kjeft, sier komikeren til Dagbladet.

Ifølge Rehman kommer som regel truslene fra fundamentalistiske muslimer. Hun hevder imidlertid at hun føler seg trygg under opptredenen, og at hun mest av alt blir provosert.

- Det har aldri vært viktig for meg å provosere. Det er reaksjonene jeg får som er kontroversielle. Bare fordi de er av en annen mening enn meg, mener de at de har rett til å ta livet av meg. Det er det som virkelig er provoserende, sier hun til avisen. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Blir stand up-stjerne i New York


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer