TRØBLETE: De siste par årene har virkelig ikke gått på skinner for den tidligere popstjernen Britney Spears. Foto: All Over Press
TRØBLETE: De siste par årene har virkelig ikke gått på skinner for den tidligere popstjernen Britney Spears. Foto: All Over PressVis mer

- Vokter Britneys avklipte hår

Eieren av frisørsalongen Esther's Salon håper fortsatt at Britney vil hente håret sitt.

SEHER.NO: Ett år er gått siden Britney Spears (25) oppsøkte frisørsalongen Esther's Salon og snauet seg selv med en barbermaskin.

Eieren av salongen, Esther Tognozzi er fortsatt preget av hendelsen og håper at Britney selv kommer for å hente håret sitt. 

- Det har helt klart merket meg for livet. Vi holder dørene låst fordi folk kommer hele tiden for å ta bilder, eller for å sitte i den stolen Britney satt i, sier hun til People.

Telefonen i frisørsalongen har Tognozzi sluttet å ta. Telefonene fra media ville ingen ende ta. I tillegg ble hun nødt til å få en advokat, etter at folk begynte å misbruke navnet hennes på nettet.

- De brukte identiteten min. Snakk om en invasjon av privatlivet. Jeg fikk en glimt av livet hennes, og jeg fikk vondt av henne, sier Tognozzi.

Tognozzi forteller at hun fortsatt er i besittelse av det avklipte håret, og at hun nå bare venter på at Britney skal komme for å hente det.

- Folk har tilbudt meg ganske mye for å kjøpe det, spesielt i de 48 timene etterpå, for da ville de ta teste det for narkotika.

- Men det beste ville vært om hun selv kom for å hente det, sier Tognozzi til People.

Tognozzi håper også at hennes forsiktighet vil lønne seg. Hun jobber nemlig med "Etchmiadzin Children's Fund", et barnehjem i Armenia, og håper at penger fra Britney vil hjelpe arbeidet...

- Kanskje vil hun gi meg en sjekk for å hjelpe barnehjemmet, sier hun.

LES OGSÅ: Britneys mage vokser...

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.