«Masterchef» og Kia Luzula Vejrup

Vokste opp «under en stein»

«Masterchef»-profilen åpner seg opp om den annerledes oppveksten.

«MASTERCHEF»: Kia Vejrup, deltaker i «Masterchef», har ikke alltid hatt det så lett. Video: Dplay/TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I kveldens episode av «Masterchef Norge» er det duket for semifinale, og de fire gjenstående deltakerne Silje Sandberg (31), Truls Torp Karlsen (29), Kia Luzula Vejrup (26) og Patrick Palmelund Faaland (32) får i oppgave å gjenskape en av stjernekokken Christopher Davidsens Michelin-retter.

Retten består av en perfekt stekt piggvarfilet, pyntet med kremsprøytet kamskjellfarse, to smørdampede og kullbehandlede aspargeser med løyrom, en emulsjon av piggvarfett og eggeplommer, samt en smørsaus med fløte og bergamott og syltet knutekål.

De fire deltakerne kjempet over grytene for å levere den beste retten, men det var til slutt Kia Luzula Vejrup og Patrick Palmelund Faaland som måtte henge fra seg forkleet og forlate konkurransen.

Aldri eksponert for populærkultur

Førstnevnte deltaker har imponert stort i årets sesong, og har nok rørt flere seere i løpet av de 19 episodene hun har vært med. Helt fra starten av tv-programmet har Luzula Vejrup vært ærlig om at det har vært en tøff vei til dit hun befinner seg i dag.

- Jeg har levd mye med lite penger og lite ressurser, som både har vært selvvalgt, men også skyldes at jeg selv har satt meg i den situasjonen, utdyper hun overfor Se og Hør.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer