Vokste opp i Playboy Mansion:
- Sikkerhetsvaktene satt barnevakt

Cooper Hefner (25) letter på sløret. 

BERØMT FAMILIEIMPERIUM: Cooper Hefner (25) er Hugh Hefners (91) yngste sønn. Her med et knippe «Playboy-bunnies». Foto: Hagop Kalaidjian /BFA / REX / Shutterstock / NTB Scanpix
BERØMT FAMILIEIMPERIUM: Cooper Hefner (25) er Hugh Hefners (91) yngste sønn. Her med et knippe «Playboy-bunnies». Foto: Hagop Kalaidjian /BFA / REX / Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Hvordan er det egentlig å vokse opp i et av verdens mest beryktede herskapshus - blant lettkledde damer i kaninkostymer, vill festing, nakenfotografering og kjendistungt selskap?

Det kan Hugh Hefners yngste sønn, Cooper (25), svare på.

I anledning dokuserien «American Playboy: The Hugh Hefner Story», som hadde premiere denne måneden, har han latt seg intervjue av en rekke amerikanske medier om oppveksten i Playboy Mansion.

SAMMEN PÅ FEST: Hugh og Cooper Hefner under den årlige Midsummer Night's Dream Party i Playboy Mansion for to år siden. Foto: Christopher Polk / Getty Images / AFP / NTB Scanpix
SAMMEN PÅ FEST: Hugh og Cooper Hefner under den årlige Midsummer Night's Dream Party i Playboy Mansion for to år siden. Foto: Christopher Polk / Getty Images / AFP / NTB Scanpix Vis mer

- «Drøye» fester

Hugh Hefner (91) var gift med modellen Kimberly Conrad (54) da Cooper ble født i 1991, to år etter eldstebror Marston. Til tross for at brødreparet ikke vokste opp i hvilket som helst hjem, hadde guttene en tilsynelatende normal barndom, ifølge Cooper.

- Det skjedde ikke så mye spennende da foreldrene mine var sammen. Festene ble ofte til gallamiddager, etter min mors ønske, forteller Cooper til New York Post.

GIFT: Hugh Hefner og Kimberley Conrad holdt sammen i ti år. Foto: AP / NTB Scanpix
GIFT: Hugh Hefner og Kimberley Conrad holdt sammen i ti år. Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer

Det var da foreldrene skilte seg i 1998, da Cooper var sju år, at den ville festinga for alvor fikk fotfeste i Playboy Mansion.

- De gangene pappa arrangerte «drøyere» fester satt sikkerhetsvaktene barnevakt for oss, og sørget for at vi ikke forlot huset, forteller han til avisa.

Hugh Hefner bygget for øvrig et eget hus til ekskona etter skilsmissen, slik at sønnene kunne bytte på å være hos mamma og pappa.

Solgte barndomshjemmet

Playboy Mansion regnes som en av USAs mest kjente eiendommer, og inneholder blant annet privat kino, tennisbaner, egen dyrehage, vinkjeller, tolv soverom og et stort bassengområde med tilhørende, sagnomsust badegrotte - der festene ofte fant sted.

KJENT LEKEGRIND: Hugh Hefners bassengfester fikk internasjonal oppmerksomhet. Foto: Afp / NTB Scanpix
KJENT LEKEGRIND: Hugh Hefners bassengfester fikk internasjonal oppmerksomhet. Foto: Afp / NTB Scanpix Vis mer

I takt med Hefners alder har Playboy-festene sakte, men sikkert minket i antall. I fjor valgte Playboy-kongen å selge den ærverdige herregården til en 32 år gammel milliardærarving, med krav om at han skulle få lov til å bo der livet ut.

Hussalget fikk amerikanske medier til å spekulere på Hefners helsetilstand, men ifølge yngstesønnen står alt bra til med «Hef».

- Han har det helt fint. Han har en dårlig rygg, men det kommer med alderen. Vi hadde et møte om nye tiltak (for Playboy, journ.anm) forrige uke, forteller Cooper Hefner til New York Post.

ARVER IMPERIET: Cooper Hefner har overtatt den daglige driften av Playboy. Her med årets «playmate», Dani Mathers, i 2015. Foto: Charley Gallay / Getty Images / AFP / NTB Scanpix
ARVER IMPERIET: Cooper Hefner har overtatt den daglige driften av Playboy. Her med årets «playmate», Dani Mathers, i 2015. Foto: Charley Gallay / Getty Images / AFP / NTB Scanpix Vis mer

- Nakenhet var aldri problemet

25-åringen har overtatt hovedansvaret for familiebedriften på farens eldre dager, i en tid der abonnementstallene er synkende.

I et forsøk på å spre innholdet via sosiale medier, besluttet Playboy i 2015 å kutte ut bilder av nakne kvinner. Mange sosiale nettsteder har som kjent strenge regler mot nakenhet.

Etter at Cooper Hefner ble sjef for bladets kreative utvikling, returnerte riktignok de nakne kvinnene til bladet.

- Nakenhet var aldri problemet, fordi nakenhet ikke er noe problem. I dag tar vi tilbake vår identitet og finner ut på ny hvem vi er, uttalte Hefner til Business Insider tidligere i år.

Ved siden av Cooper og Marston er Hugh Hefner far til Christie (64) og David (61), som han har med sin første kone, Millie Williams (91).

PLAYBOY: Den kommende Amazon-serien bygger på over 17 000 timer med film, samt 2 600 personlige notater fra Hugh Hefners personlig arkiver. Video: Amazon. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer