Jennifer Aniston:

- Vokste opp i et ustabilt hjem som føltes utrygt

Stjernen åpner opp om erfaringene som har gjort henne til den hun er.

ÆRLIG: I et nytt intervju forteller Jennifer Aniston hvordan opplevelsene fra barndommen fikk henne til å bli et mer positivt menneske som voksen. Her avbildet i 1990. Foto: Paramount Television/ NTB scanpix
ÆRLIG: I et nytt intervju forteller Jennifer Aniston hvordan opplevelsene fra barndommen fikk henne til å bli et mer positivt menneske som voksen. Her avbildet i 1990. Foto: Paramount Television/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

I et nytt intervju med Jennifer Aniston (51), gjort av kollega Sandra Bullock (55) for Interview Magazine, røper førstnevnte at hun ofte kunne føle seg «utrygg» i barndommen.

Det kommer frem når Bullock spør hva som gjør at Aniston alltid holder seg positiv når ting ikke går hennes vei.

- Jeg tror det kommer av å vokse opp i et ustabilt hjem som føltes utrygt, svarer Aniston åpenhjertig.

Skuespilleren legger til at det å være vitne til voksne som ikke var snille med hverandre, og det å se hvordan enkelte mennesker oppførte seg, fikk henne til å tenke at hun ville gjøre alt annerledes da hun selv ble voksen.

- «Jeg vil ikke gjøre det. Jeg vil ikke være sånn. Jeg vil ikke oppleve den følelsen jeg har i kroppen min nå, og jeg vil ikke at noen andre jeg kommer i kontakt med skal føle det», forteller 51-åringen at hun tenkte den gang.

BYR PÅ SEG SELV: Jennifer Aniston får mye oppmerksomhet i sosiale medier etter hun deltok under SAG Awards natt til mandag. Video: Rød Løper / NTB scanpix Vis mer

Vanskelig forhold

Aniston sier hun på bakgrunn av dette har foreldrene sine å takke for at hun nå har en positiv innstilling til det meste som skjer i livet hennes.

51-åringen har aldri lagt skjul på at hun til tider hadde det vanskelig i oppveksten, blant annet grunnet et stort press fra moren, Nancy Dow.

Anistons foreldre, Nancy Dow og John Aniston (86), skilte seg da hun var ni år gammel. I 2016 døde Dow.

Da «Friends»-stjernen var aktuell med filmen «Dumplin» i 2018, fortalte hun i et intervju med The Sunday Telegraph at hennes eget forhold til moren var svært likt det mor-datter-forholdet som ble portrettert i filmen.

FAR OG DATTER: Jennifer Aniston er datter av John Aniston og Nancy Dow. At forholdet til moren ikke alltid var en dans på roser, har Aniston vært ærlig om. Her er hun avbildet sammen med faren i 2012. Foto: NTB Scanpix
FAR OG DATTER: Jennifer Aniston er datter av John Aniston og Nancy Dow. At forholdet til moren ikke alltid var en dans på roser, har Aniston vært ærlig om. Her er hun avbildet sammen med faren i 2012. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Hun var modell, og alt handlet om presentasjon og hvordan hun så ut - og hvordan jeg så ut. Jeg ble ikke den modellen hun håpet på, og det var noe som virkelig traff meg, den lille jenta som bare ville bli sett og bli elsket av en mamma som var opptatt med ting som egentlig ikke betydde noe, sa Aniston om rollen.

- Kritisk til meg

Også i 2015, året før moren gikk bort, sa 51-åringen mye av det samme.

- Hun var kritisk. Hun var veldig kritisk til meg. For hun var modell, hun var vakker, nydelig. Og det var ikke jeg. Jeg var aldri det. Helt ærlig, jeg ser fortsatt ikke på meg selv på den måten, som er helt greit, sa hun i et intervju med The Hollywood Reporter, og fortsatte:

- Hun var også veldig utilgivende, og bar nag til ting jeg bare fant smålig.

Dow jobbet som både modell og skuespiller, og var å se i blant annet «The Beverly Hillbillies» og «The Wild Wild West». Hun gikk bort i 2016 etter to slag, et i 2011 og et i 2012.

Forholdet mellom mor og datter skal ha vært kjølig fra midten av 1990-tallet, men de gjenopptok kontakten i 2005, da Aniston gikk gjennom et brudd og skilte seg fra Hollywood-stjernen Brad Pitt (56).

POPULÆR: «Og nå er vi Instagram FRIENDS også. Hei Instagram», skrev den amerikanske stjernen Jennifer Aniston (50) på Instagram. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV Vis mer

Faren «forsvant»

Aniston har også tidligere vært åpen om vanskelige tider med faren, John Aniston. Da «Friends»-stjernen var liten reiste nemlig faren fra henne og moren - uten noen form for forvarsel.

I et intervju med The Rolling Stone fra 1999, fortalte skuespilleren hvordan det opplevdes som barn.

- Mamma fortalte det til meg. Jeg dro i en bursdag, og da jeg kom hjem sa hun at pappa ikke kom til å være her på en liten stund. (...) Jeg husker bare at jeg satt der og gråt, og ikke skjønte at han var borte, uttalte hun.

KLINER TIL: Superstjernen Jennifer Aniston gjester «The Ellen DeGeneres Show», og byr mildt sagt på seg selv. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

Faren var borte i en lengre periode, og Aniston hørte ikke fra ham på et snaut år - da han en dag ringte og inviterte henne med for å se en film.

Derfra begynte de å tilbringe tid sammen i helgene, før hun omsider fikk en forklaring, og tilga faren sin.

- Det er fortsatt ting som er vanskelig for meg, men jeg er voksen. Jeg kan ikke skylde på foreldrene mine lenger, sa hun i intervjuet den gang.

LES OGSÅ: - Tok «hemmelig» telefon til Jennifer etter skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer