Vokste opp blant hippier i skogen

- Prisutdelinger var ikke i tankene våre, forteller Oscar-vinneren Jared Leto.

STERKE BÅND: Jared Leto er nært knyttet til moren Constance og broren Shannon, som han også spiller sammen med i rockebandet "Thirty Seconds to Mars." Her er familien sammen på Oscar-utdelingen sist helg. Foto: FameFlynet
STERKE BÅND: Jared Leto er nært knyttet til moren Constance og broren Shannon, som han også spiller sammen med i rockebandet "Thirty Seconds to Mars." Her er familien sammen på Oscar-utdelingen sist helg. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Sist helg fikk Jared Leto (42) Oscar for sin strålende innsats som HIV-positiv i filmen «Dallas Buyers Club».

I talen etter at han mottok prisen takket han spesielt moren Constance som oppdro ham og broren Shannon som alenemor med få midler.

I et intervju med The Guardian forteller skuespilleren og musikeren at oppveksten hans var ganske annerledes fra andre jevnaldrene unger.

- Som barn var jeg omgitt av hippier i et samfunn i skogen. Vi sov i telt. Prisutdelinger var ikke i tankene våre, sier han ifølge Contactmusic.com.

Jared var veldig inspirert av kunst som liten, men han hadde aldri sett for seg at han ville få en karriere innen film og musikk med bandet hans «Thirty Second to Mars».

- Jeg var mest interessert i kunst som tenåring... Jeg fullførte aldri kunstskolen, men jeg ville bli en kreativ person som kunne lage ting, og det har ikke forandret seg.

Da han ble spurt om å spille i «Dallas Buyers Club», takket han nei til rollen - flere ganger.

- Jeg var travelt opptatt med Thirty Seconds to Mars, og tenkte ikke på å lage film i det hele tatt. Jeg hadde ikke lagd en på flere år og begynte å tenke at jeg kanskje aldri kom til å gjøre det igjen. Men de insisterte og jeg synes karakteren var fantastisk, sier han.

LES OGSÅ: - Han ser ut som Jesus

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer