HARD HUD: Selena Gomez må tåle mye fra folk som ikke liker henne, men en hun har lært seg å leve med det. Mest overraskende synes hun det er at voksne mennesker tar seg tid til å spre rundt negativitet. Foto: insight media/All Over Press
HARD HUD: Selena Gomez må tåle mye fra folk som ikke liker henne, men en hun har lært seg å leve med det. Mest overraskende synes hun det er at voksne mennesker tar seg tid til å spre rundt negativitet. Foto: insight media/All Over PressVis mer

- Voksne slenger dritt til meg hele tiden

Men Selena Gomez lar seg ikke knekke.

SEOGHØR.NO: Å leve i rampelyset kan være en stor påkjenning for stjernene. De aller fleste har en mening om dem og er ofte ikke redde for å utrykke dem.

Men det er ikke bare jevnaldrende som lar Selena Gomez (22) få gjennomgå.

- Voksne slenger dritt til meg hele tiden. Voksne mennesker liksom. Jeg fatter det ikke. Det gjør meg helt paff, forteller hun til E! Online.com.

Likevel lar ikke den talentfulle jenta seg ikke plukke på nesen.

GOD STØTTE: Her med bestevenninnen Taylor Swift under fjorårets Billboard Music Award. Foto: All Over Press
GOD STØTTE: Her med bestevenninnen Taylor Swift under fjorårets Billboard Music Award. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg skulle ønske at jeg kunne sette meg ned med dem og spørre: «Hva gjorde du da du var 15 år? Hva gjorde du da du var 18? Hva gjorde du da du var 21?» For jeg kan garantere deg at det ikke er halvparten av hva jeg har gjort, konstaterer hun.

Nekter å la haterne vinne over henne

Allerede 12 år gammel fikk Selena sin første TV-rolle og siden den gang har det gått slag i slag for karrieren hennes - både som skuespiller og sanger.

- Tro meg, det er hardt. Jeg har hatt mine øyeblikk hvor jeg har tatt sårende kommentarer innpå meg, men jeg nekter å la dem vinne.

Det betyr blant annet at 22-åringen ikke har noen planer om å forlate sosiale medier med det aller første - selv om mange ekle kommentarer havner nettopp der.

- Kanskje jeg melder meg ut når jeg blir eldre, men akkurat nå vil jeg være der for fansen min. Det er en fin mulighet til å være i kontakt med dem. Noe jeg er veldig opptatt av, sier hun.

Den mørke skjønnheten har hele 24 millioner følgere på Twitter og 16 millioner på Instagram.

LES OGSÅ: Gomez benekter affære til Orlando Bloom