- Voksne menn gråt da jeg sang

Tårene rant da Justin Timberlake fikk sin Jessica.

SANG SÅ PUBLIKUM GRÅT: Justin Timberlake sier hans fremføring under bryllupet til Jessica Biel, fikk flere menn i salen til å gråte. Foto: All Over Press
SANG SÅ PUBLIKUM GRÅT: Justin Timberlake sier hans fremføring under bryllupet til Jessica Biel, fikk flere menn i salen til å gråte. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tidligere denne måneden ble det kjent at popstjernen Justin Timberlake (31) fremførte en sang under vielsen, da han giftet seg med sin kjæreste, skuespilleren Jessica Biel (30).

I et intervju med bladet Hello innrømmer Timberlake at sangen ble en sterk opplevelse både for ham og for gjestene i den italienske kirken superparet hadde valgt til sin store dag.

- Voksne menn gråt da jeg sang. Forhåpentligvis var det ikke fordi jeg hørtes elendig ut.

Heller ikke Timberlake klarte å la være å bli rørt, da han fikk se sin kjæreste i den spesialdesignete rosa brudekjolen fra designeren Giambattista Valli for første gang.

- Da familien og vennene våre jublet hemningsløst og upassende høyt, så ble det høydepunktet i seremonien. Det føltes som om alt falt på plass i livet mitt, sier Timberlake.

Biel sier hun heller ikke er i tvil om at hun har gjort et riktig valg.

- Det er hardt å finne den ene rette i verden. Når du finner den personen, så gå for det. Den slags forpliktelse er veldig spesiell, sier hun til Hello.

HER KAN DU FÅ MED DEG UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND TV


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Nei, babyen skal ikke hete «Batmo»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer