Vogue-djevelen strøk Kim fra gjestelista

- Denne visningen er for verdens største kjendiser, og hun passer ikke inn der i det hele tatt.

BANNLYST AV DJEVELEN: Anna Wintour er redaktør for bladet Vogue, og er kjent for å være meget streng. Filmen «The Devil Wears Prada» er basert på henne. Nå har hun bannlyst Kim Kardashian. Foto: All over press
BANNLYST AV DJEVELEN: Anna Wintour er redaktør for bladet Vogue, og er kjent for å være meget streng. Filmen «The Devil Wears Prada» er basert på henne. Nå har hun bannlyst Kim Kardashian. Foto: All over press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Åpningen av Metropolitan Museums moteutstilling er en av de største begivenhetene i motebransjen. Den arrangeres av bladet Vogue i New York, og trekker mange av Hollywoods største kjendiser. Blant annet komBeyonce, Rihanna og Scarlett Johanson på den røde løperen. Men Kim Kardashian var ikke å se.

Vogue-redaktør Anna Wintour, som i sin tid var inspirasjonen bak filmen «The Devil Wears Prada», misliker nemlig Kardashian sterkt.

- Anna Hater Kim. Denne visningen er for verdens største kjendiser, og hun passer ikke inn der i det hele tatt, sier en anonym kilde til Radaronline.

Realitystjernen Kim Kardashian har nylig blitt sammen med musiker Kanye West.

Met Gallaen - som er kallenavnet for begivenheten, ble holdt på mandag. Billettene koster angivelig mer enn 140.000 kroner, men kilden til RadarOnline hevder Kim ikke en gang kunne betalt sin vei inn på gjestelista.

-Hun vil sikkert hevde at hun ikke en gang var invitert, men sannheten er at Kim ville gjort alt for å være med der og menget seg med A-kjendiser.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Avslører hemmeligheten bak kroppen.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer