Kamala Harris:

Vogue-cover vekker misnøye

Flere reagerer på motemagasinets bildevalg.

PROVOSERER: Det nye coveret av magasinet Vogue med Kamala Harris på forsiden får flere til å reagere. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

56 år gamle Kamala Harris ble historisk da Joe Biden (78) vant presidentvalget i USA i fjor. Harris blir nemlig første kvinnelige og fargede visepresident.

Nå er det imidlertid noe helt annet en valgseieren som fanger oppmerksomheten. Harris pryder forsiden av februarutgaven av Vogue, og forsiden har allerede rukket å skape misnøye.

Forsiden, som begynte å sirkulere i sosiale medier i helgen, viser Harris posere foran en lakserosa og grønn bakgrunn iført en mørk dress og joggesko av merket Converse.

Vogue har også delt et til bilde av Harris, et portrett hvor hun poserer foran en gullfarget bakgrunn med armene i kors iført en lyseblå dress.

«Å lage historie var det første steget. Nå har Harris en enda mer monumental oppgave: å hjelpe til med å helbrede et ødelagt Amerika og lede det ut av krisa», er blant det Vogue skriver til bildene i et Twitter-innlegg.

Skaper furore

Det tok imidlertid ikke langt tid før flere reagerte på forsiden. «Uformelt» og «utvasket» er blant beskrivelsene. Enkelte antyder også at bildevalget er respektløst overfor visepresidenten, mens andre stiller spørsmål ved om bildet er forfalsket, Ifølge CNN.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer