MED PÅ JOBB: Alexandra er en av programlederne på morgenshowet til radiokanalen NRJ, og har stadig med seg lille Cazh Isking.  Foto: Privat
MED PÅ JOBB: Alexandra er en av programlederne på morgenshowet til radiokanalen NRJ, og har stadig med seg lille Cazh Isking. Foto: PrivatVis mer

Voff voff, for en nettsuksess!

Alexandra Joners nye bestevenn har egen profil på Instagram - og fansen strømmer til.

SEOGHØR.NO: Popstjernen Alexandra Joner er riktignok sammen med eiendomsinvestor Runar Vatne, men nå har hun en ny mann i livet – pomeranian-valpen Cazh Isking.

- Han er så søt, sier Alexandra til Seoghør.no.

Radioprogramlederen synes faktisk at den ni uker gamle hårballen er så nydelig, at hun har opprettet egen Instagram-konto til ham. I skrivende stund nærmer Cazh Isking seg 400 følgere.

- Det er klart han fortjener det. Jeg blir lykkelig hvis han får 1000 følgere, sier Alexandra.

Artisten har vært hundepasser for naboene i alle år, og nå har hun endelig sin egen. Og hun har store planer for den firbeinte kompisen.

- Det var en halvspontan avgjørelse, men jeg angrer ikke ett sekund. Jeg tror han blir tidenes vakthund, sier Alexandra med et smil.

Det noe spesielle navnet er hun også svært stolt av.

- Kjæresten min og jeg diskuterte det under en biltur i sommer. Det begynte med cash, men endte med Cazh Isking. Tidenes navn spør du meg!

LES MER: Alexandra kom i badedrakt på Gucci-åpning