Voe brast i gråt foran TV-kameraene

«71 Grader Nord»-exiten ble en følelsesladd affære for 19-åringen. Se video!

SEOGHØR.NO: Emilie «Voe» Nereng (19) har imponert stort i TVNorge-serien «71 Grader Nord – Norges tøffeste kjendis». Men søndag kveld måtte bloggeren se seg slått ut av konkurransen etter å ha tapt i duell mot komiker Nils-Ingar «Nilsi» Aadne (32). 
19-åringen begynte å gråte da hun måtte ta farvel med lagkameratene.

- Det var helt forferdelig å ryke ut, mest av alt fordi jeg hadde så utrolig lyst til å være med videre. Duellen jeg var i kunne jeg ha vunnet om jeg hadde tenkt litt klarere, og det har vært surt å tenke på i ettertid.

NORGES TØFFESTE BLOGGER: Emilie, bedre kjent som bloggeren Voe, har satt pris på alle opplevelsene hun har fått gjennom deltakelsen i TVNorge-programmet.  Foto: TVNorge
NORGES TØFFESTE BLOGGER: Emilie, bedre kjent som bloggeren Voe, har satt pris på alle opplevelsene hun har fått gjennom deltakelsen i TVNorge-programmet. Foto: TVNorge Vis mer

- Men jeg kom mye lengre enn jeg hadde turt å håpe på fra starten, så jeg var uansett fornøyd med egen innsats, sier hun til Seoghør.no om sin reaksjon.

- Det er kjedelig ass. Jeg har hatt det så utrolig bra her, sa hun til programleder Tom Stiansen etter TV-exiten. 

Nereng er glad for deltakelsen i reality-serien der målet er å reise fra Lindesnes til Nordkapp.

- Konkurransen er tøff og hard og bød på utfordringer jeg aldri før hadde vært med på, men det var så gøy! Det var så god stemning i gruppa.

- Vi fikk se det vakreste av Norge og at det er konkurranse gjør det hele bare enda mer spennende. Det var så mye positivt og bra på hver tur at man glemmer det tunge og vanskelige. Jeg elsket hvert sekund, forteller hun. 

TV-STJERNE: Emilie (Voe) Nereng sammen med programleder Tom Stiansen. Foto: TVNorge
TV-STJERNE: Emilie (Voe) Nereng sammen med programleder Tom Stiansen. Foto: TVNorge Vis mer

- Den største utfordringen var å holde nervene i sjakk på hver utslagskonkurranse. Da ble jeg skjelven i hele kroppen, og var på nippet til å gråte hele tiden. Det var et lite handicap, samt en veldig vond følelse, avslører hun. 

Deltakelsen i TV-serien ga imidlertid mersmak for den populære bloggeren. Emilie valgte derfor å fortsette reise-eventyret etter at hun røyk ut av konkurransen. 

- Jeg elsker å reise, og etter «71 Grader Nord» ble den normale hverdagen hjemme plutselig veldig grå og kjedelig. Heldigvis hadde jeg to venninner som skulle på backpacking, og da fikk jeg være med dem på 3-måneders tur!

- Vi har vært i Thailand, Malaysia og Singapore. Så tre uker i Australia, Fiji og nå en måned i USA. Her skal vi til San Francisco, Los Angeles, San Diego, Las Vegas, Grand Canyon, Virginia, Washington DC og New York, forteller Emilie til Seoghør.no. 

LES OGSÅ: - Det verste var å bli filmet mens jeg var dritsvett.